Утопија Крпи Премиум Чаршафи За Капење - Памук Што Се Врти Со Прстен-Крпи За Туширање Што Брзо Се Сушат-Ултра Меки Крпи За Бања.
  • Неодамнешно

Утопија Крпи Премиум Чаршафи За Капење - Памук Што Се Врти Со Прстен-Крпи За Туширање Што Брзо Се Сушат-Ултра Меки Крпи За Бања.

DEN 528.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПАКЕТ пакет од 4-пакетот вклучува Чаршафи За Капење Во Електрична Сина и Сива Боја (по 2-Спакувајте секој) со 35х70 инчи ВРВЕН КВАЛИТЕТ-Ткаени со 100% прстен-откачи памук крпите Се многу впивачки,но сепак лесни. Му дава на телото мек и нежен допир додека ја апсорбира влагата. ТРАЈНА ИЗДРЖЛИВОСТ-крпите се вешто дизајнирани со силен и дише состав за да издржат секојдневна употреба, истовремено обезбедувајќи максимална сигурност и трајна издржливост и удобност. ДИНАМИЧНА УПОТРЕБА-крпите може да се користат за да се даде подобро искуство за капење, покрај базенот и на плажа. Големата големина на крпите лесно се обвиткува околу телото и дава самозадоволно чувство. УПАТСТВА ЗА НЕГА-се препорачува миење на крпите пред употреба за отстранување на вишокот влакна. Машина измијте ги одделно во топла вода користејќи лесен детергент и исушете ги на ниско ниво. Избегнувајте користење белило, омекнувачи и железо. ПАКЕТ пакет од 4-пакетот вклучува Чаршафи За Капење Во Електрична Сина и Сива Боја (по 2-Спакувајте секој) со 35х70 инчи. ВРВЕН КВАЛИТЕТ-Ткаени со 100% прстен-откачи памук крпите Се многу впивачки,но сепак лесни. Му дава на телото мек и нежен допир додека ја апсорбира влагата. ТРАЈНА ИЗДРЖЛИВОСТ-крпите се вешто дизајнирани со силен и дише состав за да издржат секојдневна употреба, истовремено обезбедувајќи максимална сигурност и трајна издржливост и удобност. ДИНАМИЧНА УПОТРЕБА-крпите може да се користат за да се даде подобро искуство за капење, покрај базенот и на плажа. Големата големина на крпите лесно се обвиткува околу телото и дава самозадоволно чувство.