Cabilock 2 парчиња пластична навалување облик сапун кутија бања Едноставна сапуница за сапун држач за сапун за сушење алатки за сушење за дома за кујна за куќи за куќиш?
  • Неодамнешно

Cabilock 2 парчиња пластична навалување облик сапун кутија бања Едноставна сапуница за сапун држач за сапун за сушење алатки за сушење

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Креативен дизајн на агол на навалување, убава декорација за секој countertop Одлично за туш, бања, када, контра, кујна и многу повеќе. Лесна тежина и преносни за дома или патувања. Една големина одговара на повеќето сапун. За подобро одводнување на сапун, чувајте го чисто и лесно измијте го. Направено од премиум ПП, траен и еколошки. Не лесно се распаѓа и деформација. Креативен дизајн на агол на навалување, убава декорација за секој countertop. Одлично за туш, бања, када, контра, кујна и многу повеќе. Лесна тежина и преносни за дома или патувања. Една големина одговара на повеќето сапун. За подобро одводнување на сапун, чувајте го чисто и лесно измијте го. Направено од премиум ПП, траен и еколошки. Не лесно се распаѓа и деформација. Опис Овој држач за сапун е совршена дневна неопходност да го одржувате вашиот сапун чист и санитарен кога патувате или чувате во вашата бања.