Почитуван Бран За Туширање Со Син Туш Завеса За Бања, 72*72 Сет За Завеси За Туширање Со Ткаенина Со Шипки И Куки, Водоотпорна Машина За Лесна Нега Што Може Да Се Пере Л?
  • Неодамнешно

Почитуван Бран За Туширање Со Син Туш Завеса За Бања, 72*72 Сет За Завеси За Туширање Со Ткаенина Со Шипки И Куки, Водоотпорна

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% ВОДООТПОРЕН И МЕК : оваа постава за завеси за туширање е изработена од задебелена ткаенина со врвна технологија за водоотпорна обвивка Површината е дизајнирана со водоотпорен слој од топчест тип. нема истекување и нема истекување по миењето долго време. ИЗДРЖЛИВ : лесната обвивка за завеси за туширање има засилено заглавие и метални дупчиња отпорни на ' рѓосување, лесни за природно закачување и убаво завеси, долгорочна употреба како облога за туширање или завеса. Може да се пере во машина. Поставата за завеси за туширање содржи куки Од 12 Ц, што има добар ефект на закачување и не е лесно да се збрчка. Громот се користи за да се спречи ' рѓата да биде изложена на вода долго време. Завесите за туширање се меки и лесни за чистење, лесни за инсталирање. Одржувањето и чистењето се едноставни, може да се мијат со машина за перење, може да се пеглаат.