Диспензерот за детергент за перална Милистан, симпатична сапун диспензер животински мајмун лосион шампон пумпа шишиња за полнење празни шишиња со сапун за кујнск?
  • Неодамнешно

Диспензерот за детергент за перална Милистан, симпатична сапун диспензер животински мајмун лосион шампон пумпа шишиња за полнење празни

DEN 176.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработка на фино изработка на шише со течен диспензер до секој детал, можете да го добиете нашето исклучително шише со шампон по разумна цена Шишето со пумпа за сапун е од дизајн на типот на печатот. Пумпата има добра херметичност, што не е лесно да се протекува. Диспензерот за шампон Исклучителна изработка и добри материјали обезбедуваат долг животен век и совршени детали. Шише за диспензери со сапун совршено за складирање на шампон, миење на телото, лосион, миење на лицето, крем за рака, итн. Распрскувач на пумпа за шампон, големината на отворот е совршена, што е лесно да се надополни и чисти и ќе го направите тоа. Изработка на фино изработка на шише со течен диспензер до секој детал, можете да го добиете нашето исклучително шише со шампон по разумна цена. Шишето со пумпа за сапун е од дизајн на типот на печатот. Пумпата има добра херметичност, што не е лесно да се протекува. Диспензерот за шампон Исклучителна изработка и добри материјали обезбедуваат долг животен век и совршени детали.