Модерен Квадратен Држач За Qtip Акрилна Суета За Бања Организатор За Складирање Канистер Тегла За Памучни Брисеви, Кругови, Топчиња, Сунѓери За Шминка , Соли За Капењ?
  • Неодамнешно

Модерен Квадратен Држач За Qtip Акрилна Суета За Бања Организатор За Складирање Канистер Тегла За Памучни Брисеви, Кругови, Топчиња, Сунѓери

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€BEATIFUL И ФУНКЦИОНАЛНИ : овие јасни акрилни тегли за аптека ја комбинираат УБАВИНАТА со организацијата Елегантниот канистер обезбедува декоративен акцент на вашата соба во прав, суета во бањата, маса за шминка, занаетчиска просторија и многу повеќе; модерниот дизајн со отстранлив капак ви дава различни опции за складирање. Секоја тегла за аптека има отстранлив акрилен капак и широка уста за да го направи пристапот до потребите и додатоците во бањата едноставен. ●КОМПАКТНО СКЛАДИРАЊЕ : овој канистер е одличен за складирање и организирање памучни брисеви, qtips, памучни топчиња, овали и кругови, апликатори за шминка и козметички сунѓери, клинови, сапуни за гости, бомби за капење, топчиња, соли и многу повеќе. Да СЕ НАПРАВИ ДОМА ПОДОБАР ПРОСТОР : забавниот модерен, но сепак заштеда на простор дизајн обезбедува многу простор за складирање на мноштво мали најважни работи; Организирајте ги додатоците за коса - држи врски за коса, клипови, еластични ленти, боби иглички, лакови и многу повеќе; Користете во домашна канцеларија за штипки, гумени ленти, клипови за врзување и печати; Разноврсна и лесна за употреба, ќе најде место во многу простории од вашиот дом; Одлично За станови, станови, домови соби, RС и кампери. ●ВРВЕН КВАЛИТЕТ : Изработен од издржлива бпа и пластика без хлор; изгледа како стакло, но НЕМА Да СЕ СКРШИ; Лесна Нега-исчистете со благ сапун и вода или избришете ја со влажна крпа. Секоја Од Нив Е висока 3,75" х 3,75" х 4" (со капак). ●ГАРАНТИРАНО ЗАДОВОЛСТВО : ако имате какви било прашања, ве молиме контактирајте не на време, ние ќе го решиме правилно за вас во рок од 24 часа.Уживајте во шопингот, уживајте во подобар начин на живот со нашиот сопственик на qtip. €BEATIFUL И ФУНКЦИОНАЛНИ : овие јасни акрилни тегли за аптека ја комбинираат УБАВИНАТА со организацијата. Елегантниот канистер обезбедува декоративен акцент на вашата соба во прав, суета во бањата, маса за шминка, занаетчиска просторија и многу повеќе; модерниот дизајн со отстранлив капак ви дава различни опции за складирање. Секоја тегла за аптека има отстранлив акрилен капак и широка уста за да го направи пристапот до потребите и додатоците во бањата едноставен. ●КОМПАКТНО СКЛАДИРАЊЕ : овој канистер е одличен за складирање и организирање памучни брисеви, qtips, памучни топчиња, овали и кругови, апликатори за шминка и козметички сунѓери, клинови, сапуни за гости, бомби за капење, топчиња, соли и многу повеќе.