Дин Маѓепсана Шумска Завеса За Туширање, Живописна Шумска Џунгла Од Бајките СО Цвеќиња Од Птици Од Дрвја Растителна Ткаенина Божиќни Завеси За Бања, Додатоци За За?
  • Неодамнешно

Дин Маѓепсана Шумска Завеса За Туширање, Живописна Шумска Џунгла Од Бајките СО Цвеќиња Од Птици Од Дрвја Растителна Ткаенина Божиќни Завеси За

DEN 319.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ГОЛЕМИНА 6 69 WX70 H (инчен) Рустикален Сончоглед Туш Завеса, погоден за повеќето кади, не е потребно лагер, вклучени 12 пластични куки МАТЕРИЈАЛ користи Мека Елегантна Полиестерска Ткаенина Рустикална Завеса За Бања. Шема на Сончогледова Завеса3д дигитално печатење, осветлете ја бањата, бојата е прекрасна и не избледена. Грижамашина за перење, Лесна за чистење,висат сува. КОРИСТИзавесите за капење може да се користат и како позадини, крпа за позадина, Завеси За Прозорци, чаршафи, платно, плакари покривка за прашина, Ѕидна таписерија, завеса За Кујна или спална соба, Ќебе за Плажа ,соблекувална. ГОЛЕМИНА 6 69 WX70 H (инчен) Рустикален Сончоглед Туш Завеса, погоден за повеќето кади, не е потребно лагер, вклучени 12 пластични куки. МАТЕРИЈАЛ користи Мека Елегантна Полиестерска Ткаенина Рустикална Завеса За Бања. Шема на Сончогледова Завеса3д дигитално печатење, осветлете ја бањата, бојата е прекрасна и не избледена. Грижамашина за перење, Лесна за чистење,висат сува.