Гудбз Столици За Бања, Столче За Преклопување На Ѕид Невидливо Преклопување Столче За Туширање Цврсто Дрво Ѕидно Седиште Со Потпорни Нозе Заштеда На Простор Be150kg П?
  • Неодамнешно

Гудбз Столици За Бања, Столче За Преклопување На Ѕид Невидливо Преклопување Столче За Туширање Цврсто Дрво Ѕидно Седиште Со Потпорни Нозе

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : Користете Материјали Од Цврсто Дрво, Површината на Тврдоста на Преклопното Седиште не Е Лесно Да се Деформира, Заштита на Животната Средина, Без Мирис, Отпорност на Топлина Површината е Иста како И Лакот За Печење, Водоотпорен. Столче За Преклопна Конзола Монтирана На ѕид : Дизајн На Преклопување, не Зафаќа Простор, Заштедува Простор, Погоден за Мали Станови и Студентски Домови. 90° Ѕид Виси Дизајн, Само 4 см по Преклопување, може Да се Скрие зад Вратата, Преклопување Без Бучава, Тивок Живот. Удобно Седење : Проширувањето на Површината на Столот Носи Удобно Искуство за Седење. Површината на Преклопниот Стол Е Дизајнирана да се Прошири Според Седечката Положба на Човечкото Тело, Што Значи Дека Долго Седење Се Чувствува Удобно и Природно. Екстремен Капацитет На Светилникот : Подебела Рамка За Поддршка,Капацитет На Нг Од 150 Кг, Две Лица Стојат На Ова Преклопено Седиште Без Притисок, Подебелите Предмети Можат Цврсто Да Се Поддржат и Побезбедни за Употреба!. Апликација со повеќе Сцени : Столчето За Преклопување Монтиран На Ѕид Може Да се Инсталира во Бањата, Погоден За Постари Бремени Жени, Луѓе Кои Не Стојат Долго време За Да Ја Подобрат Среќата; Погоден За Повеќе Фази (Дневна Соба, Спална Соба, Патека, Бања), тоа не Е Само Столче, Туку И Ракотворби.