ОРГАНИЗАТОР На Фиоки ЗА Фиоки ЗА ФИОКИ ЗА Шминка За Комода Мултифункционална Кутија За Складирање Ткива Акрилен Послужавник За Бања Тоалет Резервоар За Складирањ?
  • Неодамнешно

ОРГАНИЗАТОР На Фиоки ЗА Фиоки ЗА ФИОКИ ЗА Шминка За Комода Мултифункционална Кутија За Складирање Ткива Акрилен Послужавник

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ИСЧИСТЕТЕ ЈА ФИОКАТА ЗА АКРИЛНА СУЕТА Декоративен Послужавник За Работна Површина Декоративен И убав, креативен и шик, може да биде како украсен предмет дури и ако не е поставен таму ФИОКА за МАСА може постојано да стои на мазна работна површина без да зазема премногу простор на вашата комода. ПОСЛУЖАВНИК ЗА ДРЖАЧ ЗА ПАРФЕМИ според вашите personal потреби, може да биде во резервоар за тоалет, мијалник, бања, суета. АКРИЛЕН ДЕКОРАТИВЕН ПОСЛУЖАВНИК КОРИСТИ ДЕКОРАТИВЕН ПОСЛУЖАВНИК : овој декор за послужавник може да ги одржува работите уредни и организирани, да го држи вашиот парфем, шампон, козметика, есенцијални суети, сапун,ткива и свеќи, организаторот на акрилната лента совршено одговара за или суета десктоп, мијалник за бања, резервоар, спална соба, кујнска плоча, балкон и трем,. АКРИЛНА ПОСЛУЖАВНИК ЗА СЕРВИРАЊЕ КОРИСТИ ФИОКА ЗА ПАРФЕМИ : Изработена од густ, цврст и кристален акрилик, - отпорна, отпорна на гребење, оваа јасна фиока за складирање на резервоарот за тоалет оние слаби пластични материјали. Стабилната основа со подигнати рабови наоколу може постојано да ја држи вашата суета и отпорна на влага. Список на пакети 1 х Карактеристики на фиоката-Боја : Како Што Е Прикажано Деликатна Завршна Лента-Материјал : Акрилна Декоративна Плоча-Големина : 25, 50Х25, 50Х5, 00см/10, 02Х10, 02Х1 Снабдување со Бања. - Погоден за чување козметика како кармин, парфем, пресуван прав и други неопходни работи за суета акрилен послужавник за бања.