Доитол Марамчиња Диспензерот Чепкалка За Заби Држач Памук Брис Кутија Суета Чување Организатор Носителот Канистер Аптекар Тегли За Qtip И Брис Конец Диспензерот Шм?
  • Неодамнешно

Доитол Марамчиња Диспензерот Чепкалка За Заби Држач Памук Брис Кутија Суета Чување Организатор Носителот Канистер Аптекар Тегли За Qtip И Брис

DEN 415.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

шише со чепкалка за заби обликот е едноставен и компактен, лесен за земање и убав и практичен керамички дозер за чепкалка За Заби Здравје и заштита на животната средина, фина изработка, добра текстура, издржлива и повеќекратна употреба. кактус фигурини добар живот бара чувство на стил и церемонија, декоративни. Дизајн На Тегла со памучни пупки за да додадете креативен и интересен држач за чепкалка за заби во животот. случај за чепкалка За заби Рачно полиран, процес на фино правење, мазен и удобен за допир. Опис Едноставен и елегантен дизајн го прави убава домашна декорација. Супер на вашиот кабинет за бања или шалтер. Карактеристики Боја : Зелен Материјал : Керамичка Големина : 10, 5Х9СМ. Пакет Вклучувајќи Држач За Чепкалка За Кактус Памучна Кутија За Брис Организатор За Складирање На Суета Држач За Канистер Тегли За Аптека За Qtip и Шминка За Диспензерот За Конец.