Кујт Бања Електричен Радијатор За Затоплување На Крпи, Паметен Екран На Допир Загреана Шина За Решетки За Крпи Со Лед Тајмер, Решетка За Сушење Крпи Монтирана На Ѕи?
  • Неодамнешно

Кујт Бања Електричен Радијатор За Затоплување На Крпи, Паметен Екран На Допир Загреана Шина За Решетки За Крпи Со Лед Тајмер, Решетка

DEN 8360.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Врвна Изработка : Изработена Е Загреана Шина за Крпи, Која Има Супер Топлинска Спроводливост, Антикорозија, А Полираната Површина Е Отпорна на Корозија и Лесна за Чистење Производот Го Помина Водоотпорниот Тест Ip55, Што е Еквивалентно На Прскање Вода Директно На Неа без Истекување. Багажник за крпи Со Лед Тајмер : Паметна Електрична Решетка За Крпи Со Екран На Допир, Која Може Редовно Да Ја Контролира Температурата и Тајмерот со Лцд-Индикатор, Можете Да Го Прилагодите Времето На Тајмингот на 1-8 Часа и Да Го Одржувате Доволно Долго За Да Ве Загрее Крпи, Крпи За Капење, Облека Итн., А Потоа Автоматски Се Затвора. 4-Пол Дизајн : Ѕид-Монтиран Пешкир Грејач Користи 4 За Рамномерно Дистрибуирање На Топлина и Топлина Крпи или Бањарки. Можете Да Поставите Повеќе Предмети Одеднаш, Но Не Преклопувајте. Совршено Е За Вашето Семејство Да Добие Кога Ќе Излезат Од Туш Топли И Удобни Крпи. Два Виметоди : Приклучен Тип : Кабелот за Напојување се Изведува Од Задниот дел на Стоечката Цевка со Приклучок. Тешко Жици : Скријте Го Кабелот За Напојување Директно на Ѕидот преку Нозете и Заградите. Пакетот Ги Содржи Сите Потребни Хардвер и Алатки, Лесни за Инсталирање и Употреба. Брзо Греење : Нашата Електрична Решетка за Крпи за Греење е Вклучена во Вашето Главно Напојување и Може да се вклучи или исклучи Кога е потребно. Загреаната Решетка За Крпи Има Постојана Температура и не Е Жешка. Има Грејна Моќност од 68 Вати, Која Може Да Достигне 122°F (50°C) со 3 Заштедете Енергија и Енергија за Неколку Минути. Врвна Изработка : Изработена Е Загреана Шина за Крпи, Која Има Супер Топлинска Спроводливост, Антикорозија, А Полираната Површина Е Отпорна на Корозија и Лесна за Чистење. Производот Го Помина Водоотпорниот Тест Ip55, Што е Еквивалентно На Прскање Вода Директно На Неа без Истекување. Багажник за крпи Со Лед Тајмер : Паметна Електрична Решетка За Крпи Со Екран На Допир, Која Може Редовно Да Ја Контролира Температурата и Тајмерот со Лцд-Индикатор, Можете Да Го Прилагодите Времето На Тајмингот на 1-8 Часа и Да Го Одржувате Доволно Долго За Да Ве Загрее Крпи, Крпи За Капење, Облека Итн., А Потоа Автоматски Се Затвора. 4-Пол Дизајн : Ѕид-Монтиран Пешкир Грејач Користи 4 За Рамномерно Дистрибуирање На Топлина и Топлина Крпи или Бањарки.