Комплет пешкир од 8 Парчиња Чешлан Памук Луксузен Пакет Пешкири Со Врвен Квалитет Пакет За Крпи За Бања Теретана Хотел Спа И Крпа За Раце За Патување Крпа За Лице Кр?
  • Неодамнешно

Комплет пешкир од 8 Парчиња Чешлан Памук Луксузен Пакет Пешкири Со Врвен Квалитет Пакет За Крпи За Бања Теретана Хотел Спа

DEN 479.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Чешлан Памук КОМПЛЕТОТ СОДРЖИ-2 крпи За Капење, 2 Крпи За Раце, 4 Крпи за Лице. ДИМЕНЗИИ-Крпа ЗА Капење 27Х54 Инчи, Крпа ЗА Раце 16Х28 Инчи Крпа ЗА Лице 12Х12 Инчи. ТКАЈТЕ Со100% Чешлан памук за Удобност, Мекост и Апсорпција. КВАЛИТЕТ-Луксузни Крпи Со Врвен Квалитет, Меки, Издржливи и Прекрасно Апсорбирачки За Семејството, Паровите и Поединците. НЕГА - Не Користете Белило, Омекнувачи и Железо Бидејќи Тоа може Да Го Оштети Квалитетот на крпите. Машина Што Може Да Се Пере На 40°C За Лесна Нега, Исушете Ја На Ниска Температура. Секогаш Мијте Крпи Одделно за да ја минимизирате пената. КОМПЛЕТОТ СОДРЖИ-2 крпи За Капење, 2 Крпи За Раце, 4 Крпи за Лице. ДИМЕНЗИИ-Крпа ЗА Капење 27Х54 Инчи, Крпа ЗА Раце 16Х28 Инчи Крпа ЗА Лице 12Х12 Инчи. ТКАЈТЕ Со100% Чешлан памук за Удобност, Мекост и Апсорпција. КВАЛИТЕТ-Луксузни Крпи Со Врвен Квалитет, Меки, Издржливи и Прекрасно Апсорбирачки За Семејството, Паровите и Поединците. НЕГА - Не Користете Белило, Омекнувачи и Железо Бидејќи Тоа може Да Го Оштети Квалитетот на крпите. Машина Што Може Да Се Пере На 40°C За Лесна Нега, Исушете Ја На Ниска Температура. Секогаш Мијте Крпи Одделно за да ја минимизирате пената. Изработката на крпи е уметност и ја учиме и совладуваме оваа уметност преку практично знаење и претворање на дизајни во убави и квалитетни производи. Ние се стремиме да создадеме крпи што одговараат на вашите потреби и да го задоволиме вашето senseетско чувство. Ние не оставивме камен неповратен за да им обезбедиме на нашите клиенти ценетиот производ за кој плаќаат.