Кабилок 5 парчиња Челична Кујна Голема Мисо Тајландска Лажица Деца Тркалезен Ориз Рамен Лажици Домашна Супа Повеќенаменска Маса Бујон Десерт за Сервирање Нерѓосу?
  • Неодамнешно

Кабилок 5 парчиња Челична Кујна Голема Мисо Тајландска Лажица Деца Тркалезен Ориз Рамен Лажици Домашна Супа Повеќенаменска Маса Бујон

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЛАЖИЦА сребрени садови Широка примена, лажицата од нерѓосувачки челик е широко дома, кафуле, ресторан, хотел, продавница за десерти ПОВЕЌЕНАМЕНСКА ЛАЖИЦА ЗА ДОМА дизајнот на лажицата е едноставен, но многу практичен за употреба, што ви носи голема погодност. ТАБЕЛА ЛАЖИЦА лажицата во едноставен стил има едноставен изглед и боја, така што има широка применлива пригода, дом, забава и ресторан. КОКТЕЛ ЛАЖИЦА Исклучителната изработка и уникатниот дизајн не се еден вид садови, туку и еден вид извонредна декорација. СУПА ЛАЖИЦА мазната лажица е многу лесна и удобна за миење и нема да остави нечистотија и може да ви служи долго време. Список на пакети 5 еез х 1_ Карактеристики На Лажица Од Нерѓосувачки Челик-Пренослив И лесен по тежина, лесен и удобен за носење и земање, а лажицата има мазна површина, добар допир, многу удобен за употреба и солени лажици. - Лажицата е изработена од безбеден материјал без страв од абење во топлина и грубост, свиткување или деформирање На Лажица Сребрени Садови-мазната лажица е многу лесна и удобна за миење и нема да замине , и може да ви служи долго време дегустација лажица. - Материјал : лажица за коктел од нерѓосувачки челик-Големина : 16, 00Х6, 00Х3, 00см/6, 29Х2, 36Х1 Метална Лажица За Десерт.