Исцелена Хартиена Чаша Држач За Чаши За Чаши За Количка Организатор На Станица За Чаши За Домашна Употреба Десехабли пара Бебидас Партија Чаша Кади Продавница Кор?
  • Неодамнешно

Исцелена Хартиена Чаша Држач За Чаши За Чаши За Количка Организатор На Станица За Чаши За Домашна Употреба Десехабли пара Бебидас

DEN 271.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Синтетички материјал КАФЕ ЗАЧИНИ КОШНИЧКА КУЈНА ?Тоа може да ви помогне да чувате и организирате хартиени чаши, носејќи чиста и уредна средина за вас. ПАРТИЈА ЧАША ДРЖАЧ РЕШЕТКАТА кутијата за складирање е направена од дрво со заоблени и мазни рабови, што е безбедно и без штети. ПАРТИЈА КУП ДИСПЕНЗЕРОТ Мазни заоблени агли од сите страни, без бруси, без оштетување на кожата. ЧАША ВОДА ДИСПЕНЗЕРОТ Користење на природни материјали, здрави и , не се произведуваат штетни материи. СКЛАДИРАЊЕ НА ХАРТИЕНИ ЧАШИ изгледот е едноставен и елегантен, што може да одговара на повеќето стилови на продавници. Список на пакети 1 € Карактеристики На Организаторот На Дрвена Хартиена Чаша-Материјал : Кутија За Складирање Дрво за сламки-кутијата за складирање е дизајнирана со прегради за одделни предмети од различни категории диспензерот за чаши за вода. - Кутијата за складирање е полирана постојано, деталите се совршени, а раката се чувствува удобно Куќиште За Слама за Еднократна Употреба. - Тоа може да биде за складирање на хартиени чаши за еднократна употреба, капаци за чаши, сламки и на дозерот за зачини за кафе. - Материјалот е лесен и може да се премести по желба, што е погодно и брзо хартиена чаша.