Пештеманија Премиум Газа Муслин Слонова Коска Фрли Ќебиња За Возрасни 4-Слоеви Ресел Фарма Памук Лето Фрли Ќебе За Кревет Кауч Троседот, Ултра Мека &засилувач; Лесе?
  • Неодамнешно

Пештеманија Премиум Газа Муслин Слонова Коска Фрли Ќебиња За Возрасни 4-Слоеви Ресел Фарма Памук Лето Фрли Ќебе За Кревет Кауч

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% ПРЕМИУМ ЌЕБИЊА ЗА ФРЛАЊЕ ПАМУК - Рачно Изработени Во Турција Еколошки, Ултра Меки, 110х180 см (40х70 Инчи), со декоративна завршница од 2,5 инчи што нема да се разоткрие при миење ДИШЕ И ЛЕСЕН-лесната конструкција на муслин го прави ова муслинско ќебе разноврсно. Совршено е за поставување на песочна плажа Во Текот на Летото, доведување до спортска игра На Fall или гушкање на каучот Во Зима. Конструкцијата на муслин се постигнува преку специјална техника на ткаење што ја прави исклучително мека, пријатна и дише. Обезбедува совршена количина на удобност додека спречува прегревање што може да ја уништи вашата релаксација. ПОВЕЌЕ АПЛИКАЦИИ : дарежливата големина и материјалот на ќебето ви дава можност да го користите на секакви различни начини. Вашата имагинација е граница!. Користете го како ќебе за фрлање, ќебе за патување, ќебе за мали деца, ќебе за креветче, софа и прекривка за кревет или дури и за пикник, ќе го именувате!.