ОЛЕБЕТИ 4 ПАРЧИЊА/Постави Инспиративни Цитати завеса За Туширање, Црно-Бела Модерна Шема На Зебра Мотивациски Декор За Бања, завеса За Туширање Од Водоотпорна Ткае?
  • Неодамнешно

ОЛЕБЕТИ 4 ПАРЧИЊА/Постави Инспиративни Цитати завеса За Туширање, Црно-Бела Модерна Шема На Зебра Мотивациски Декор За Бања, завеса За Туширање

DEN 639.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ВКЛУЧЕНИ СЕ 4 ПАРЧИЊА 1 ПАРЧЕ 72 Х 72 ИНЧИ ЗАВЕСА ЗА ТУШИРАЊЕ И 3 ПАРЧИЊА КИЛИМИ И 12 ПАРЧИЊА КУКИ ЗА ЗАВЕСИ ЗА ТУШИРАЊЕ Стандардната големина ги задоволува потребите на повеќето луѓе. €ébety туш завеса И килим сет е прекрасен подарок за семејството, пријателите и колегите. Тоа може да биде неверојатен подарок за роденден, божиќен подарок, подарок за загревање на куќата, подарок за дипломирање, подарок За Денот на Вљубените, подарок за годишнина, подарок за свадба, подарок за туш за бебиња итн. €_МЕКА И ВОДООТПОРНА ЗАВЕСА за ТУШИРАЊЕ од ТКАЕНИНА е Изработена од висококвалитетна полиестерска ткаенина, мека, водоотпорна и машина за перење. Стандардна големина одговара на повеќето кади и туш кабини. Не е потребна туш завеса лагер. Освежете го вашиот дом со светли дезени и живописни бои. €+3pcs МЕКИ И НЕЛИЗГАЧКИ КИЛИМИ●Изберете премиум и супер мек фланелен. Дизајн на честички против лизгање на дното. Висококвалитетно и еластично полнење од пена. Меките материјали и напредната технологија ЗА ХД печатење заедно ви носат богато визуелно уживање и удобно искуство. Ве Молиме слободно контактирајте не доколку имате некаков проблем. Ние ќе одговориме навремено и ќе се осигураме дека сите ваши проблеми се правилно решени. ВКЛУЧЕНИ СЕ 4 ПАРЧИЊА 1 ПАРЧЕ 72 Х 72 ИНЧИ ЗАВЕСА ЗА ТУШИРАЊЕ И 3 ПАРЧИЊА КИЛИМИ И 12 ПАРЧИЊА КУКИ ЗА ЗАВЕСИ ЗА ТУШИРАЊЕ. Стандардната големина ги задоволува потребите на повеќето луѓе. €ébety туш завеса И килим сет е прекрасен подарок за семејството, пријателите и колегите. Тоа може да биде неверојатен подарок за роденден, божиќен подарок, подарок за загревање на куќата, подарок за дипломирање, подарок За Денот на Вљубените, подарок за годишнина, подарок за свадба, подарок за туш за бебиња итн. €_МЕКА И ВОДООТПОРНА ЗАВЕСА за ТУШИРАЊЕ од ТКАЕНИНА е Изработена од висококвалитетна полиестерска ткаенина, мека, водоотпорна и машина за перење. Стандардна големина одговара на повеќето кади и туш кабини. Не е потребна туш завеса лагер. Освежете го вашиот дом со светли дезени и живописни бои. €+3pcs МЕКИ И НЕЛИЗГАЧКИ КИЛИМИ●Изберете премиум и супер мек фланелен. Дизајн на честички против лизгање на дното. Висококвалитетно и еластично полнење од пена. Меките материјали и напредната технологија ЗА ХД печатење заедно ви носат богато визуелно уживање и удобно искуство.