CRODY Бања Ѕид Прилог Огради, Зграби Бар Шини Рамнотежа Зграби Бар Туш Помош Ѕид Монтирани Пешкир Решетката Безбедност Потпирач За Рака Туш Парапет Бања Парапет Нерѓ?
  • Неодамнешно

CRODY Бања Ѕид Прилог Огради, Зграби Бар Шини Рамнотежа Зграби Бар Туш Помош Ѕид Монтирани Пешкир Решетката Безбедност Потпирач За

DEN 1320.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесен За Инсталирање : На Ѕидовите На Бањата, Особено За Бремена Жена, Постари Лица, Попреченост, по Операција или Засегнати Лица За Мобилност, Спречете Ги Да Се Лизгаат или Да Паднат Асистент За тоалет : Оваа Лента за Зграпчување тоалет Е Идеална за Стари Лица, Инвалиди и Оние Кои Се Опоравуваат од Операција за Независност, Доверба и Безбедност во Бањата. Мултифункционално : Користете Безбедносни Решетки за Зграпчување во Бањата, Кујната, покрај Скалите или Во Просторијата за Перење За Дополнителна Превенција Од Паѓање, Особено за Хендикеп, Постари Лица, Бремени Жени и Деца. Не Само Што Се Применуваат За Користење Како Бања Туш Грабне Бар,Но, Исто Така, Може Да Се Одржи Облека, пешкир И Сл. Цврстиот И Безбеден Тежок Дизајн Обезбедува Голема Носивост. Максималната Носивост е до 400 килограми! Овие Потпирачи За Раце Имаат Жлебови Кои Обезбедуваат Текстура Површина За Подобро Држење На Влажни Раце, Што ги Прави Идеални за Тоалети, Бањи и Туш Области. Грубите Материјали со висока Стабилност и Безбедната Инсталација Обезбедуваат Безбедност.

Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Size:
25Cm , 30Cm , 35Cm , 40Cm
Installation Method:
Punching
Surface Treatment:
Beautiful Visual Appearance, High Cost Performance, Easy Installation, High Temperature Resistance, and Rich
Cleaning Method:
Wipe with a Cloth, Fast, Clean, to Create a Comfortable and Warm Environment for You .
Applicable People:
Old People, Disabled People, Pregnant Women, Children .
Package Included:
1 Bath Grab Bar :