Ткиво Кутија Покрие Мултифункционален Ткиво Кутија Декорација Креативни Светлина Луксузни Високо-крајот Цртање Хартија Кутија Кафе Маса Далечински Управувач Ку?
  • Неодамнешно

Ткиво Кутија Покрие Мултифункционален Ткиво Кутија Декорација Креативни Светлина Луксузни Високо-крајот Цртање Хартија Кутија Кафе Маса

DEN 1458.56

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Може да се користи во бања, спална соба, канцеларија или во која било просторија околу домот каде што чувате марамчиња ●Мултифункционална кутија за ткиво ● Креативна мултифункционална кутија за ткиво со преграда за складирање, која може да складира некои мали предмети. ●Кинески стил ● дизајн На пејзажно сликарство Во Кинески стил, извонреден и ретро. €Смола Материјал Е Направен од смола материјал, легура три-димензионални елен дизајн, пријатен за око. €Три Бои На Располагање ● Погоден За различни стилови на домови, луксуз со низок клуч. Капаците на кутијата за ткиво се совршени за домашна , канцелариска и автомобилска употреба.Ткивна Кутија Фиока Кутија За Ткиво Кутија За Ткиво На Лицето Држач За Кутија За Декорација На Бања За Комода Име На Производ : Материјал За Ткиво : Смола : 27*18*13см/10.12 Список За пакување : 1*Ткивни Кутии : 1. Ве молиме потврдете ја големината и бојата пред да ја купите. Производот нема други предмети освен кутијата за ткиво на фотографијата.