ГУДБЗ Столче За Туширање Бања Преклопна Столица Нелизгачка Столица За Туширање Стол За Бања Постари/Бремени Жени/Инвалиди/Постоперативно Лице Потпирач За Раце Бе?
  • Неодамнешно

ГУДБЗ Столче За Туширање Бања Преклопна Столица Нелизгачка Столица За Туширање Стол За Бања Постари/Бремени Жени/Инвалиди/Постоперативно Лице

DEN 1456.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Структура на Држачот за Фиксирање на завртки, Стабилна и, Не Е Лесна за ФрлањеМоже Да Се Преклопи,Повеќе Заштеда На Простор. Врз Основа На Designedономски Дизајнирани Седишта, Луѓето Седат Поудобно.Дизајн За Проширување на седиштата, Зголемување На Просторот За Активност, Погоден за Различни Луѓе. Ја одржува Плочата Сува и Чиста,Спречува Акумулација на Влага,не ја Иритира Кожата. Нерѓосувачки Челик,Користејќи Најлонски Материјал, Безбедносно Целосно Оптоварување Повеќе од 130 кг,Лесно За Чистење. Зошто Да Не Изберете : Поради Нашата Столица За Туширање Е Идеална За Постари Лица, Постари Лица, Возрасни, Инвалиди, Бремени Жени или Оние Кои Имаат Проблеми Со Свиткување, Истегнување, Имаат Артритис, Неодамнешна Операција На Коленото Или Колкот Или Се Rehabilitating.It Помага Во Намалување На Стресот и Вознемиреноста Што Произлегува од Страв Од Паѓање Додека сте Во Када или Туш. Главен Материјал : Нерѓосувачки Челик Големина : 31,5Х38Х42 см; (1 см 0,4 Инчи), Големина Како Што Е Прикажано Место За Аплицирање : Бања,Балкон,Соблекувална,Салон,Болница Инструкции За Инсталација : Склопување За Повеќе Информации,Видете Ги Упатствата За Инсталација[Број На Парцели] € 1 белешка : Овој Производ Продава Само Столици За Бања,Производот Не Содржи Други Украси Рачно Мерење, Производот големината Може Да Има Грешка Од 1-2 см.