Алипис Десктоп сива боја со контејнер за резерви, испуштена убавина миење кујна тота пластични домови контејнери caddy козметика канти за рачен организатор за бања, ?
  • Неодамнешно

Алипис Десктоп сива боја со контејнер за резерви, испуштена убавина миење кујна тота пластични домови контејнери caddy козметика

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пластика Контејнер за складирање : Произведен со врвен пластичен материјал, издржлив и практичен, отпорност на абење. Тоалетен контејнер : Премиум и сигурен пластичен материјал, многу здрав и. Кошница за тоалети : Со дизајнот на рачката, корпата за миење е преносен и го олеснува товарот на рацете. Кошница за домаќинства : Поделена корпа за корпи користете премиум пластичен материјал направен, не е лесен за оштетување и. Организатор за туширање Кади : држач за шампон Кади Оваа рачка е мазна и удобна, многу лесна за држење. Контејнер за складирање : Произведен со врвен пластичен материјал, издржлив и практичен, отпорност на абење. Тоалетен контејнер : Премиум и сигурен пластичен материјал, многу здрав и. Кошница за тоалети : Со дизајнот на рачката, корпата за миење е преносен и го олеснува товарот на рацете. Кошница за домаќинства : Поделена корпа за корпи користете премиум пластичен материјал направен, не е лесен за оштетување и. Организатор за туширање Кади : држач за шампон Кади Оваа рачка е мазна и удобна, многу лесна за држење. Список на пакети 1 X Карактеристики за корпа за миење - Користете го премија ПП пластичен материјал, не е лесен за оштетување и сад за тоалети. - Подготвена копачка за складирање, добар носител на шампон за пропустливост на воздухот и вода.