Сива Овална Набавете Тепих За Бања, Меки И Абсорбентни Килими За Капење Од Микрофибер, Бушав Тепих За Бушава Бања Што Не Се Лизга, Суво Миење Во Машина, Душеци За Бањ?
  • Неодамнешно

Сива Овална Набавете Тепих За Бања, Меки И Абсорбентни Килими За Капење Од Микрофибер, Бушав Тепих За Бушава Бања Што Не Се Лизга,

DEN 256.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Оваа подлога за капење користи ултра меки и кадифени, бушави микрофибер за тоа сензационално чувство слично на облак кога ќе излезете од тушот Задната страна на килимот за бања за бања се одликува со ултра издржлива И нелизгачка Гумена Подлога TPR (не ПВЦ или лепак) за долготрајна употреба и врвен стисок. Задната страна на килимот за бања за бања се одликува со ултра издржлива И нелизгачка Тпр Подлога (не ПВЦ или лепак) за долготрајна употреба и врвен стисок, тој е побезбеден и пријатен. Ве молиме ставете килим за бања на сув мазен под. Нашите килими за бања лесно се чистат, а вие можете погодно да бидете фрлени во која било машина за перење и нежно да се исушите на ниско ниво. Супер мекиот материјал од микрофибер нема да се намали или да стане груб дури и по миењето, што ќе го задржи вашиот килим ист многу долго. Подлогата за бања лесно се чисти. Машинското перење одделно со ладна вода и благ детергент (без хлор или белило) се суши со мала брзина или висат суво. Бојата нема да избледи и ќе остане живописна многу години без разлика колку пати ќе се миете и сушите!. Комплетот за теписи за бања е идеален за повеќето избори за декор на домот, широко користен како тркач за килими за бањи, кујнски килими, душеци за спална соба,тркач за мијалник, килими за туширање, килими за кучиња или килими за мачки итн. Можете исто така да поставите каде сакате поддршка, како дневна соба,спална соба, автомобил, влез, софа, трпезарија, додатоци за бања и така натаму.