ЧЕТКА За ТОАЛЕТ ЛИЈАН Двострана Пластична Четка За Чистење Тоалет За Домаќинство Креативна Тоалетна Четка Долга Рачка Со Основен Држач За ТОАЛЕТ За Бања Држач За Ч
  • Неодамнешно

ЧЕТКА За ТОАЛЕТ ЛИЈАН Двострана Пластична Четка За Чистење Тоалет За Домаќинство Креативна Тоалетна Четка Долга Рачка Со Основен Држач

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Штанд за брзо сушење - - - со стабилна и проветрена основа на држачот, тој е погоден за вентилација и ја одржува основата чиста Издржлив и ефикасен - - - четката никогаш нема да ја носи и менува формата, одржувајќи ја совршено чиста. Меките влакна на четката треба да бидат нежни, колку е полесен допирот, толку е подобар ефектот на чистење. Четка без гребење - - - главите на силиконската четка се безбедни и безопасни за површината на глазурата на тоалетот и се чуваат темелно чисти во текот на целиот процес. Нелизгачка рачка - - -onomономската рачка го олеснува чистењето и го намалува времето за чистење. Едноставните и прекрасниот дизајн се усогласуваат со вашата бања. Грижа-услуга-направете го вашиот тоалет убав и гребење. Дизајнот со затворено дно ефикасно спречува влегување на чист воздух. Вашиот тоалет ќе биде почист од кога било!. Добредојдовте во нашата продавница!Четката за тоалет прифаќа designономски дизајн на рачката, кој е лесен и удобен за држење и заштедува многу труд при чистење на тоалетот.

Style:
Hand
Usage:
Toilet
Package Included:
1*Toilet brush:
Note:
*Due to the difference between different monitors, the pictures may not reflect the actual color of the item.:
*Compare the detail sizes with yours, please allow 1-3cm error, due to manual measurement. Thanks for your understandings.:
After-sales service:
If you have any questions, please send us an email, we will reply to you within 24 hours and provide you with the best solution. :