Складирање на бања, Складирање На Држач За Тоалетна Хартија Погодно За Мали Простори, Тесен Кабинет За Бања Со Корпа За Бања Одлична За Мала Соба, 2 Пакети Бели од АО?
  • Неодамнешно

Складирање на бања, Складирање На Држач За Тоалетна Хартија Погодно За Мали Простори, Тесен Кабинет За Бања Со Корпа За Бања Одлична За Мала

DEN 426.88

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Складирање на мали Простори€ : Група, вклучувајќи мал кабинет за бања и послужавник за топер за резервоари за тоалет совршен за мала бања,обезбедува многу простор за складирање,креативно организирајте ги сите работи што се акумулираат во вашиот дом ●Одлично Складирање во Бања● : тесниот ормар за складирање е одличен за држење ТП;корпа за префект на тоалет за складирање мали предмети,фотографии, колекционерски предмети или украси. ●Повеќенаменска Функција● : тенок ормар за складирање совршен за секоја просторија мали простори;складирање на тоалетна кутија одлично за мало складирање тоалет;. ●Водоотпорен Материјал q : сите предмети изработени од пвц(поливинил Хлорид) материјал, а не дрво,без спреј насликани,може да бидат водоотпорни,мала тежина,но цврсти, работеле одлично во малата бања. ①Лесно Склопете Ги Овие групи 2 предмети во вредност од секој денар, идеална опција за секоја просторија во вашиот дом.Лесен за инсталирање со јасна инструкција.Забелешка : реквизитите прикажани на слики не се вклучени;ве молиме насочете се кон секој слот и нежно притиснете за време на склопувањето. ●Складирање За Заштеда На простор-овој кабинет за складирање бања е со мала големина совршен за мали простори.Ако вашата бања има ограничен простор, користете тесен кабинет за бања за да го зачувате денот за сите потреби за складирање во бањата.Малиот кабинет за складирање бања е лесен начин за чистење на нередот,ви помага да ја одржувате бањата добро снабдена. ●Складирање За Заштеда На простор-овој кабинет за складирање бања е со мала големина совршен за мали простори.Ако вашата бања има ограничен простор, користете тесен кабинет за бања за да го зачувате денот за сите потреби за складирање во бањата.