CCSH црна пластична полица за када, полица за проширување на водоотпорна када за када, држач со дно, не лизга, за да одговара на секоја када
  • Неодамнешно

CCSH црна пластична полица за када, полица за проширување на водоотпорна када за када, држач со дно, не лизга, за да одговара на секоја када

DEN 315.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Pl Пластика PP Пластика + TPR гума】 : Нашиот организатор на када од када, изработен од PP пластика, користете повеќе дупки за одвод, рачки од двете страни со TPR мека гума на потпирачи за потпирачи за рака, влошки за дното на нозете и дизајн што може да се повлече од двете страни Можете да го користите со доверба. ✅ 【【Проширувачки рачки】 : Нашата прилагодлива фиока за када специјално дизајнирана да одговара на повеќето кади достапни на пазарот, што може да продолжи 55,6 см (21 7/8 ") кога е затворен и 78,8 см (31") кога е целосно продолжено. ✅ Широки апликации】 : Прилагодливиот кади за када е и одговара за кујната и бањата. Можете да ставите зеленчук, овошје и чинија на неа за да исцеди вода; Исто така, можете да ставите чаша за вино, држач за книги, тоалети, пешкир, храна и други работи на неа. ✅ 【Уживајте во вашиот живот】 : Замислете што е пријатно во оваа прекрасна лента за кади за када за бања со чаша вино, свежо овошје и омилен филм. Шталата за кади за када за бања може да го направи вашето време за бања пријатно и да се опушти. ✅ 【Совршена идеја за подароци】 : Подлогата за када прави одличен подарок за домаќинството, свадбата, подароците за роденден на сопругата или Денот на мајката. Уживајте во тоа со партнерот, вашето дете, па дури и со вашите миленици. Елегантен подарок идеал за Божиќ, Денот на благодарноста, Денот на вineубените. Вашето семејство и пријатели би помислиле дека сте вкусни. Pl Пластика PP Пластика + TPR гума】 : Нашиот организатор на када од када, изработен од PP пластика, користете повеќе дупки за одвод, рачки од двете страни со TPR мека гума на потпирачи за потпирачи за рака, влошки за дното на нозете и дизајн што може да се повлече од двете страни. Можете да го користите со доверба. ✅ 【【Проширувачки рачки】 : Нашата прилагодлива фиока за када специјално дизајнирана да одговара на повеќето кади достапни на пазарот, што може да продолжи 55,6 см (21 7/8 ") кога е затворен и 78,8 см (31") кога е целосно продолжено. ✅ Широки апликации】 : Прилагодливиот кади за када е и одговара за кујната и бањата. Можете да ставите зеленчук, овошје и чинија на неа за да исцеди вода; Исто така, можете да ставите чаша за вино, држач за книги, тоалети, пешкир, храна и други работи на неа. ✅ 【Уживајте во вашиот живот】 : Замислете што е пријатно во оваа прекрасна лента за кади за када за бања со чаша вино, свежо овошје и омилен филм. Шталата за кади за када за бања може да го направи вашето време за бања пријатно и да се опушти. ✅ 【Совршена идеја за подароци】 : Подлогата за када прави одличен подарок за домаќинството, свадбата, подароците за роденден на сопругата или Денот на мајката.

- Material:
PP Plastic + TPR Rubber
- Color:
Black
- Shrink Size:
55.6 cm x 17.9 cm x 5.2 cm (21 7/8 in x 7 in x 2 in)
- Extended Size:
78.8 cm x 17.9 cm x 6.3 cm (31 in x 7 in x 2 in)
- Assembly Required:
No
❉ Features:
- Made of durable plastic.:
- It is best to send your friends, family, relatives as gifts.:
- Light an aromatic candle, it will help you relieve fatigue.:
- Best gift choice for friends, family, relatives and co-worker etc.:
- With book rack, wine glass holder, best enjoy and relax your life.:
- Suitable for most bathtub, we suggest less than 30 inches width.:
- Give you the chance to read a book or watch videos in periods of deep relaxation.:
- Drinking a glass of wine and a cup of tea or coffee on your bathtub it and enjoy a luxurious.:
- Enjoy your bathing time with adjustable tray basket, smooth and thick, drain and breathable.:
- The sturdy, stable design keeps your books, tablets or snack trays from falling into the bathtub.:
❉ Note:
- The measurement tolerance is 1-3 cm.:
- Please measure the correct size of your bathtub before you buy:
- Light shooting and different displays may cause the colors of the items in the picture to be slightly different from the real items. :
❉ Quality Service:
- When you encounter any problems with our products, you can tell us, and we will try our best to solve them for you. If you leave a message in the review or feedback, we can't find it in time and solve, you can tell us by message. Thanks!:
- If you need other styles or sizes, you can search for Ccsh Bath :