Држач За Сапун без Дупчење За Ѕид За Туширање Со Силно Лепило, Заштеда На Сапун За Самостојно Одводнување За Туширање, Садови За Сапун Во Форма На V за Бања.
  • Неодамнешно

Држач За Сапун без Дупчење За Ѕид За Туширање Со Силно Лепило, Заштеда На Сапун За Самостојно Одводнување За Туширање, Садови За

DEN 91.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Држач за сапун без Дупчење за ѕид за туширање, без дупка, без оштетување на вашиот ѕид, без трага; Држач за сапун за туш ѕид со силно лепило, водоотпорен и силен лежиште, така што нема да падне во нормална употреба;. Само одводен сапун за туширање, дизајн Во Форма На V, дно со излез за одводнување, непречено само одводнување, не оставајќи трага од вода, одржувајте го сапунот чист и сув. Целокупниот изглед на садот за сапуница е едноставен без губење на feelingетското чувство. Дебелиот и мазен дизајн на производот носи чувство на исполнетост, безбедност и висок квалитет, што е многу погодно за вас кои се елегантни во животот. Топли Совети : Поради различната средина за снимање и дисплејот, производот може да има мала разлика во бојата. Ако добиете производ што не е она што го сакате или производот е неисправен, ве молиме аплицирајте за враќање или замена.