Луксестон Едноставначист Пренослив Диспензер За Магла-Автоматски Диспензер За Распрскувач Без Допир-Идеален Дом, Канцеларија, бања &засилувач; Дифузер За Автомоб?
  • Неодамнешно

Луксестон Едноставначист Пренослив Диспензер За Магла-Автоматски Диспензер За Распрскувач Без Допир-Идеален Дом, Канцеларија, бања

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ОСТАНЕТЕ ХИГИЕНСКИ : здравиот начин на живот започнува со добра хигиена Кога станува збор за чистење на рацете, овој пренослив, паметен сензориран пренослив господин не можеше да го олесни тоа. Без разлика дали сте во вашата домашна канцеларија, кабина, детска соба или училница, оставете Ја Едноставната Чиста Рачна Магла да ги исфрли вашите грижи. ГАЏЕТИ ЗА БАЊА БЕЗ ДОПИР : диспензерот е бесконтактен и без допир за да се избегне вкрстена контаминација помеѓу корисниците. ПРЕНОСНИ АЛАТКИ ЗА ЧИСТЕЊЕ : не грижете се повеќе за валканите раце и уреди! Земете Го Едноставноточистиот личен господин диспензер каде и да одите. Совршен во автомобил, дом, канцеларија, училиште и многу повеќе!. ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЈН : овој компактен диспензер за магла ќе изгледа одлично во вашиот дом или канцеларија. Тоа е совршена големина за да се вклопи насекаде!. ДОЛГО ПОЛНЕЊЕ : Едноставното Чисто Може да трае 3-5 дена со едно полнење. Целосно наполнет за 3 часа. ОСТАНЕТЕ ХИГИЕНСКИ : здравиот начин на живот започнува со добра хигиена. Кога станува збор за чистење на рацете, овој пренослив, паметен сензориран пренослив господин не можеше да го олесни тоа. Без разлика дали сте во вашата домашна канцеларија, кабина, детска соба или училница, оставете Ја Едноставната Чиста Рачна Магла да ги исфрли вашите грижи. ГАЏЕТИ ЗА БАЊА БЕЗ ДОПИР : диспензерот е бесконтактен и без допир за да се избегне вкрстена контаминација помеѓу корисниците. ПРЕНОСНИ АЛАТКИ ЗА ЧИСТЕЊЕ : не грижете се повеќе за валканите раце и уреди! Земете Го Едноставноточистиот личен господин диспензер каде и да одите.