Држач За Салфетка Кутија За Ткиво Со Смола-Решетка За Крпи За Бања Креативна Тоалетна Лента За Бања Држач За Хартија За Ролна Рачна Решетка За Хартија Смола За Кучи?
  • Неодамнешно

Држач За Салфетка Кутија За Ткиво Со Смола-Решетка За Крпи За Бања Креативна Тоалетна Лента За Бања Држач За Хартија За Ролна Рачна Решетка

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина : 23,5 См*20см*31см Фино Изработени, Фини Црти на Лицето, Фина Текстура на Косата, Мазни и Светли Очи, Го Прават Секој Детал, Го Истакнуваат Срцето и Текстурата. Лесна Шипка За Хранење Хартија Со Спд-Дизајн Во Средината, Лесна За Притискање, Лесна За Вадење На Шипката За Хартиена Крпа, Ставање Хартиена Крпа и Потоа Туркање Да се Користи. Природна Смола, Еколошка, Нетоксична, Безбеднаdyи, Добра Пластичност, Реална Форма, Природна Боја, Мека и Светла, Не Е Лесна за Носење, Не Е Лесна за Гребење. Тоа не е Само Држач За Хартиена Крпа, туку И Прекрасна Декорација За Миленичиња За Да Го Придружувате Вашиот Среќен Живот и Да Бидете Среќни. Антиоксидантна Златна Боја, Зелена И Заштита на Животната средина, Материјалот Претрпе Строга Проверка на Квалитетот, Нетоксичен, Без Формалдехид. Големина : 23,5 См*20см*31см. Фино Изработени, Фини Црти на Лицето, Фина Текстура на Косата, Мазни и Светли Очи, Го Прават Секој Детал, Го Истакнуваат Срцето и Текстурата. Лесна Шипка За Хранење Хартија Со Спд-Дизајн Во Средината, Лесна За Притискање, Лесна За Вадење На Шипката За Хартиена Крпа, Ставање Хартиена Крпа и Потоа Туркање Да се Користи. Природна Смола, Еколошка, Нетоксична, Безбеднаdyи, Добра Пластичност, Реална Форма, Природна Боја, Мека и Светла, Не Е Лесна за Носење, Не Е Лесна за Гребење. Тоа не е Само Држач За Хартиена Крпа, туку И Прекрасна Декорација За Миленичиња За Да Го Придружувате Вашиот Среќен Живот и Да Бидете Среќни. Антиоксидантна Златна Боја, Зелена И Заштита на Животната средина, Материјалот Претрпе Строга Проверка на Квалитетот, Нетоксичен, Без Формалдехид. Псводизе : 23,5 См*20 см*31 см Боја : Портокалова Ова е Држач За Хартиена Крпа, Држач за Тоалетна Хартија.Кутиите за салфетки Може да се Користат Како Украси и Додатоци за Пријатели, Роднини, Деца, Парови.