Издржлива Четка За Тоалет И Држач За Магнетна Левитација Четка За Тоалет Со Основна Четка За Тоалет Модерен Дизајн Четка За Тоалет За Мека Коса Чистење На Бања За Д?
  • Неодамнешно

Издржлива Четка За Тоалет И Држач За Магнетна Левитација Четка За Тоалет Со Основна Четка За Тоалет Модерен Дизајн Четка За Тоалет

DEN 1556.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Тоалетна четка за магнетна левитација : употреба на нова технологија за магнетна адсорпција, така што четката за тоалет е закачена на полицата за складирање, влакната не го допираат дното, вентилацијата е силна и лесно се суши. Главата на сферичната четка со меки влакна е дизајнирана со материјал од полиестерски влакна, кој е мек и има моќ на адсорпција. Тоа ќе го исчисти тоалетот без оштетување на глазурата. Главата на сферичната четка од 360 степени може да навлезе длабоко во резервоарот за тоалет за длабоко чистење. Има силна способност за деконтаминација и чисти без ќорсокаци. Основата се чува вертикално, исцедена и проветрена. Постојат две бои за избор, што е погодно и убаво. Едноделниот костум е и имагинативен и чист. Држачот за четка е рачка во форма на лак, која е лесна за движење, мала тежина, лесна за носење, а рачката е мазна и удобна. Тоалетна четка за магнетна левитација : употреба на нова технологија за магнетна адсорпција, така што четката за тоалет е закачена на полицата за складирање, влакната не го допираат дното, вентилацијата е силна и лесно се суши. Главата на сферичната четка со меки влакна е дизајнирана со материјал од полиестерски влакна, кој е мек и има моќ на адсорпција. Тоа ќе го исчисти тоалетот без оштетување на глазурата. Главата на сферичната четка од 360 степени може да навлезе длабоко во резервоарот за тоалет за длабоко чистење. Има силна способност за деконтаминација и чисти без ќорсокаци. Основата се чува вертикално, исцедена и проветрена. Постојат две бои за избор, што е погодно и убаво. Едноделниот костум е и имагинативен и чист. Држачот за четка е рачка во форма на лак, која е лесна за движење, мала тежина, лесна за носење, а рачката е мазна и удобна.

14.9 inches * 5 inches * 3.6 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1-3 cm, please allow it, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services.:
No worry to purchase our product. If you are not satisfied with the purchase, just feel free to contact us whatever the reason is. Your satisfaction is our encouragement to to chase high quality product :