КРОДИ Зграби Барови За Бања, Решетка За Рачни Крпи За Бања За Тоалет За Тоалет За Туширање За Потпирачи За Раце За Поддршка За Бања Безбеден Рачен Зафат за Помош, За ?
  • Неодамнешно

КРОДИ Зграби Барови За Бања, Решетка За Рачни Крпи За Бања За Тоалет За Тоалет За Туширање За Потпирачи За Раце За Поддршка За Бања Безбеден

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал : Главното Тело е Направено Од Вселенска Алуминиумска Легура Безбеден За Употреба : Високиот Капацитет За Полнење Го Прави Способен Да Го Користи Секој. Мекиот Стисок Против Лизгање На Оваа Рачка за Фаќање Туш Е Изработен Од Силастика Без Мирис, Што Ве Прави Многу Побезбедни од Другите Редовни Шипки за Фаќање на Пазарот. Вклучен Е Прирачник За Професионална Инсталација. Лесен За Инсталирање : На Ѕидовите На Бањата, Особено За Бремена Жена, Постари Лица, Попреченост, по Операција или Засегнати Лица За Мобилност, Спречете Ги Да Се Лизгаат или Да Паднат. Асистент За тоалет : Оваа Лента за Зграпчување тоалет Е Идеална за Стари Лица, Инвалиди и Оние Кои Се Опоравуваат од Операција за Независност, Доверба и Безбедност во Бањата. Мултифункционално : Користете Безбедносни Решетки за Зграпчување во Бањата, Кујната, покрај Скалите или Во Просторијата за Перење За Дополнителна Превенција Од Паѓање, Особено за Хендикеп, Постари Лица, Бремени Жени и Деца. Не Само Што Се Применуваат За Користење Како Бања Туш Грабне Бар,Но, Исто Така, Може Да Се Одржи Облека, пешкир И Сл. Материјал : Главното Тело е Направено Од Вселенска Алуминиумска Легура. Безбеден За Употреба : Високиот Капацитет За Полнење Го Прави Способен Да Го Користи Секој. Мекиот Стисок Против Лизгање На Оваа Рачка за Фаќање Туш Е Изработен Од Силастика Без Мирис, Што Ве Прави Многу Побезбедни од Другите Редовни Шипки за Фаќање на Пазарот.