Послужавник,Послужавници,Послужавници За Шведска Маса,Послужавник За Прикажување Храна,Маса За Парфем За Суета, Врвови За Комоди Украсни За Организатор За Склади?
  • Неодамнешно

Послужавник,Послужавници,Послужавници За Шведска Маса,Послужавник За Прикажување Храна,Маса За Парфем За Суета, Врвови За Комоди Украсни За Организатор

DEN 637.76

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Елегантен и уникатен стилски дизајн, Нуди стилски начин да бидете организирани и совршен избор за домашен декор Повеќенаменски : Накит одличен за прикажување и организирање, Накит, шминка и парфем, заштита на вашите додатоци и лесен за. Апликации : ова јадење за накит за суета може да се стави во мијалник за бања, дневна соба, масичка за кафе, маса за облекување во спална соба итн., што го одразува вкусот на вашиот живот. Мазен и зголемен раб без брус, лесен за чистење. Ако имате било какви прашања, ве молиме не двоумете се да не контактирате. Ви благодариме што дојдовте, ви посакувам среќен живот!. Опис : - Повеќенаменски : накит одличен за прикажување и организирање, Накит, шминка и парфем, заштита на вашите додатоци и лесен За Елегантен и уникатен стилски дизајн, Нуди стилски начин да бидете организирани и совршен избор за домашен декор.

- Material:
ABS, Metal
Size Chart:
Diameter:
26 cm/10.24 inch
Height:
3.3 cm/1.3 inch
Package Includes:
1 Piece&;Vanity :