Држач За Фен за коса, Фен За Коса Монтиран На Ѕид И Пегла Држете Мултифункционален Држач За Фен За Коса Складирање Алатки За Коса Облекување Маса Бања Салон За Коса ?
  • Неодамнешно

Држач За Фен за коса, Фен За Коса Монтиран На Ѕид И Пегла Држете Мултифункционален Држач За Фен За Коса Складирање Алатки За Коса

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ●држачот за фен е изработен од издржлив пластичен материјал, кој е издржлив, отпорен на ' рѓа, лесен за чистење и има долг работен век €Ѕид Монтиран Дизајн ● штандот за фен прифаќа ѕид монтиран дизајн, кој е многу погоден за мали бањи со ограничен простор. Дизајн на минималистички стил, убав и модерен изглед, совршена декорација. ●ЕДНОСТАВЕН МЕТОД на РАБОТА ● држачот за фен за коса и исправувач е опремен со моќна налепница која е многу лесна за инсталирање : прво избришете го ѕидот чист, а потоа откинете го лепилото и залепете го на ѕидот, порамнете го држачот со бравата и вметнете го. Откако ќе заврши инсталацијата, оставете ја да отстои 2 часа. ●Мултифункционален Држач За Фен За Коса, држач за исправувач и отвор за складирање 3 во 1, кој нуди повеќе простор за складирање на фен за коса, исправувач, стапче за виткање, четки за коса, жилети. ①Заштедете Простор Оваа решетка за фен за коса лесно може да ги складира вашите алатки за нега на коса, да заштеди повеќе простор во кабинетот или масата за облекување и да се осигура дека вашата бања или соба е во ред. ●ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ●држачот за фен е изработен од издржлив пластичен материјал, кој е издржлив, отпорен на ' рѓа, лесен за чистење и има долг работен век. €Ѕид Монтиран Дизајн ● штандот за фен прифаќа ѕид монтиран дизајн, кој е многу погоден за мали бањи со ограничен простор. Дизајн на минималистички стил, убав и модерен изглед, совршена декорација. ●ЕДНОСТАВЕН МЕТОД на РАБОТА ● држачот за фен за коса и исправувач е опремен со моќна налепница која е многу лесна за инсталирање : прво избришете го ѕидот чист, а потоа откинете го лепилото и залепете го на ѕидот, порамнете го држачот со бравата и вметнете го. Откако ќе заврши инсталацијата, оставете ја да отстои 2 часа.

Item Type:
Hair Dryer Holder
Material:
Plastic
Weight:
Approx. 310g / 10.9oz
Features:
Easy to Organize, Large Storage Space
Package List:
1 x Hair Dryer Holder:
1 x Stickers:
2 x Stick Hook:
1 x Stick Paper:
1 x Plug Holder :