Wxxgy ковано железо полица за туширање монтиран шампон за складирање на шампон со вшмукување чаша бесплатно дупчење кујнски складирање додатоци за бања/црна/една го?
  • Неодамнешно

Wxxgy ковано железо полица за туширање монтиран шампон за складирање на шампон со вшмукување чаша бесплатно дупчење кујнски складирање додатоци

DEN 585.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Носете отпорни, доказ за влага, добра стабилност и издржлива Дизајн без удар, решетката може да се инсталира насекаде. Тоа е погодно за разни мазни површини и е лесен за инсталирање. Рамката е рамномерно нагласена, стабилна и издржлива, така што нема потреба да се грижите за паѓање на предмети. Рамката усвојува дизајн на заштитник, кој е безбеден и анти -пад. Мултифункционалната полица е погодна за кујна, бања, дневна соба, канцеларија и други места. Носете отпорни, доказ за влага, добра стабилност и издржлива. Дизајн без удар, решетката може да се инсталира насекаде. Тоа е погодно за разни мазни површини и е лесен за инсталирање. Рамката е рамномерно нагласена, стабилна и издржлива, така што нема потреба да се грижите за паѓање на предмети. Рамката усвојува дизајн на заштитник, кој е безбеден и анти -пад. Мултифункционалната полица е погодна за кујна, бања, дневна соба, канцеларија и други места.