Mzaxlls агол туш кади wallид монтиран организатор со 2 куки за спална соба и кујна 2 пакувања
  • Неодамнешно

Mzaxlls агол туш кади wallид монтиран организатор со 2 куки за спална соба и кујна 2 пакувања

DEN 691.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

синтетички материјал [Лесна инсталација] Нема дупчење со силна налепница или конвенционално дупчење со сет за завртки. Осигурете се дека површината е чиста и сува пред да се лепи. Нема да одговара на криви или заоблени агли. [Голем капацитет] - Оваа корпа за организатор на агол за туширање усвојува шуплив дизајн комбинирајќи со наклон дизајн, брзо вентилација и одводнување на вода. Ефективно одржувајте суво и спречете го скалирањето. Ниту една трага нема да остане по допирањето. [Отстранлив и без дупчење] - Организаторот за корпи за туширање во бањата може да ја заврши инсталацијата во една секунда, без завртки, нокти или потребни алатки, без оштетување на идот. [Мултифункционално]- Можете да го обесувате овој водоотпорен аголен корпа за туширање во бањата за да чувате гел за туширање, сапун, шампон, крем за бричење, железо за виткање, итн. [Дизајн на дренажни дупки] да се исцеди и циркулацијата на воздухот да се исушат складираните предмети. Нема остаток на вода. Отпорен на влага. синтетички материјал. [Лесна инсталација] Нема дупчење со силна налепница или конвенционално дупчење со сет за завртки. Осигурете се дека површината е чиста и сува пред да се лепи. Нема да одговара на криви или заоблени агли. [Голем капацитет] - Оваа корпа за организатор на агол за туширање усвојува шуплив дизајн комбинирајќи со наклон дизајн, брзо вентилација и одводнување на вода. Ефективно одржувајте суво и спречете го скалирањето. Ниту една трага нема да остане по допирањето. [Отстранлив и без дупчење] - Организаторот за корпи за туширање во бањата може да ја заврши инсталацијата во една секунда, без завртки, нокти или потребни алатки, без оштетување на идот.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Bathroom Storage Shelf
Size:
30x30x2.4cm
Material:
ABS
Weight:
195g
Installation Type:
Tool-Free Installation
Style:
Modern and Simple
FEATURES:
We are very strong that we have a strong load bearing capacity.:
The hollow open bottom design can quickly drain and dry, and easily keep the bath products clean.:
Non-Drill Installation:
With adhesives that stick to the surface no damage to the wall and easy installation.
Open bottom design can drain and make the items dry quickly to avoid breeding bacterial. Perfect ideal for home storing.:
This hanging basket caddy can help you store daily products , It's very suitable for bathroom, toilet, kitchen, powder room, etc. :
Edge is smooth without edges and corners, not sharp, a safty choice for your family.:
Package List:
2 x Bathroom Storage Shelf: