Кабилок Хотел Декор Фиока Шампон Пешкир, Пешкир Countertop Сапун Складирање Керамички Тоалет Црн Држач Тоалети Накит Мијалник Мермер Ткива Козметика Ситница Прстен Ка?
  • Неодамнешно

Кабилок Хотел Декор Фиока Шампон Пешкир, Пешкир Countertop Сапун Складирање Керамички Тоалет Црн Држач Тоалети Накит Мијалник Мермер

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КАДА СУЕТА ПЛОЧАмермер ШЕМА - мермер мијалник послужавник може да се премести во секое време и е лесен за носење, можете да чувате растенија или украсни предмети на неа ПОСЛУЖАВНИК за СКЛАДИРАЊЕ свеќивисококвалитетен материјал е и не допира пепел, лесна и компактна големина. ПОСЛУЖАВНИК ЗА СУЕТА ЗА ШМИНКАПОСЛУЖАВНИК за СУЕТА за БАЊА и Керамички Послужавник За Суета За Бања Овој послужавник за суета за бања е изработен од врвен материјал. САПУН ПОСЛУЖАВНИКтоа е , само избришете со чиста влажна крпа, погодна за вашата бања. ПОСЛУЖАВНИК ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА МИЈАЛНИК КОРИСТИ Послужавник За Суета ЗА ПЛОЧИ ЗА НАКИТ, Послужавник за Тоалет За Складирање На Резервоари За Тоалети За Кујнски Мијалник, Организатор На Суета За Свеќи Сапун Пешкир За Парфеми За Накит. Список на пакети 5 парчиња x 1é Карактеристики на фиоката За складирање-изработен е од висококвалитетен материјал, фината изработка обезбедува практичност и издржливост Мермерна Лента со Повеќе функции. - Според вашите needs потреби, може да се користи во резервоар за тоалет, мијалник, бања, суета за керамички послужавник за накит. - Може да стои стабилно на мазна работна површина без да зазема премногу простор на вашиот комода суета коцки за бања.