Тумеоу Тркалезна Крпа За Плажа Мандала Микрофибер Преголема Бохемија Абсорбента Бохо Крпи За Базен Екстра Големи За Жени Мажи Момчиња Девојчиња Деца Возрасни, 59 И?
  • Неодамнешно

Тумеоу Тркалезна Крпа За Плажа Мандала Микрофибер Преголема Бохемија Абсорбента Бохо Крпи За Базен Екстра Големи За Жени Мажи

DEN 607.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Голема тркалезна крпа за плажа, исто така може да се користи како крпа за капење, ќебе за пикник, крпа за базен, внатрешна подна покривка и ѕиден декор итн Мек и супер абсорбентен микрофибер материјал, сепак живописна боја после миење. Машина за перење. Тркалезно виолетово ќебе за плажа мандала, со дијаметар од 59 Инчи, доволно големо за 2 лица да лежат. Лесен за патување. Уникатна шема на мандала, ви дава таква бохо атмосфера! Без разлика дали сте момче, девојче, маж, жена, возрасни или деца, добар избор е да се покажете. Без оглед на какви било проблеми со пешкирот за бохо бања, ние ќе ви обезбедиме навремена услуга за клиенти и по продажбата. Карактеристики : 1. 59 Инчи(150 см) тркалезно ќебе за плажа со големи димензии, доволно големо за да се постават пикник и крпа за плажа. микрофибер крпа за капење апсорбира до 7 пати поголема од неговата тежина, 5 пати капацитет за апсорпција на вода од памук.