UPKOCH 2pcs Кутија За Складирање Ткиво Биро Топер Автомобил Декор Ткиво Кутија За Автомобил Дневна Соба Ткиво Кутии Ткиво Хартиена Кутија Хартиена Крпа За Складирање О?
  • Неодамнешно

UPKOCH 2pcs Кутија За Складирање Ткиво Биро Топер Автомобил Декор Ткиво Кутија За Автомобил Дневна Соба Ткиво Кутии Ткиво Хартиена

DEN 316.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пп, Вуд ТКИВНА КУТИЈА ОПФАЌА Кутија За Ткиво Покрива Совршена Кутија За Складирање На Ткива Во Ресторани, Канцеларии, Домови, Автомобил и Хотелски Соби. Потешка Тежина На Кутијата, Полесна За Цртање Хартија. ТКИВА КУТИЈА ПОКРИТИЕ Совршена кутија за складирање на ткива во ресторани, канцеларии, домови, автомобил и хотелски соби. Потешка тежина на кутијата, полесна за цртање хартија. КУТИИ ЗА ХАРТИЕНИ КРПИ Дозер За Салфетки Оваа Модерна Кутија За Ткиво Го Олеснува Складирањето и Можете Да Ги Добиете Работите Брзо и Лесно. ТКИВО КОЦКА КУТИЈА ПУМПАЊЕ ХАРТИЈА Случај Мода И вкусен изглед направи ткиво кутија убава декорација за дома. КУТИЈА ТКИВА користи Компактна големина, лесна за отворање и поставување ткиво, удобна и практична за употреба за вас. ТКИВНА КУТИЈА ОПФАЌА Кутија За Ткиво Покрива Совршена Кутија За Складирање На Ткива Во Ресторани, Канцеларии, Домови, Автомобил и Хотелски Соби. Потешка Тежина На Кутијата, Полесна За Цртање Хартија. ТКИВА КУТИЈА ПОКРИТИЕ Совршена кутија за складирање на ткива во ресторани, канцеларии, домови, автомобил и хотелски соби. Потешка тежина на кутијата, полесна за цртање хартија. КУТИИ ЗА ХАРТИЕНИ КРПИ Дозер За Салфетки Оваа Модерна Кутија За Ткиво Го Олеснува Складирањето и Можете Да Ги Добиете Работите Брзо и Лесно. ТКИВО КОЦКА КУТИЈА ПУМПАЊЕ ХАРТИЈА Случај Мода И вкусен изглед направи ткиво кутија убава декорација за дома. КУТИЈА ТКИВА користи Компактна големина, лесна за отворање и поставување ткиво, удобна и практична за употреба за вас. Пакет Листа 2 x Ткиво Кутија Карактеристики-Материјал : Пп, дрво ткиво кутија покрие квадратни-Боја : Зелена хартија крпа кутија-Големина : 21, 50 X12,00 X8,50cm/8, 45 X4, 72 X3 ткива коцка кутија покритие. - Современиот држач за хартиена крпа е издржлив, отпорен на вода и прашина и со едноставно бришење со влажна декорација на работната површина.