Ббритер Брз Сув Пешкир Балон Со Топол Воздух Пешкир За Плажа Микрофибер Брз Сув Песок Бесплатен Пешкир Патување Крпи За Плажа Со Џеб За Жени Мажи Лесен Пешкир За Пл?
  • Неодамнешно

Ббритер Брз Сув Пешкир Балон Со Топол Воздух Пешкир За Плажа Микрофибер Брз Сув Песок Бесплатен Пешкир Патување Крпи За Плажа Со Џеб За

DEN 543.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Уникатен Дизајн : Уникатен Дизајн На Балон Со Тропски Топол Воздух, Што Го Олеснува Наоѓањето На Вашето Место И Издвојувањето На Плажата Премиум Материјали : Изработени Од 100% Полиестер, А Напредната Технологија Во Текстилниот Процес Ја Прави Крпата За Плажа Без Влакненца После Миење, Без Боја После Миење. Висок Квалитет : Тежината Е Околу 0,82 Килограми (270 Гр), Што Е Малку Подебело Од Просечната Крпа Од Микрофибер. Квалитетот Е Абсорбента И Брзо Сушење. Потребни Се Само Неколку Секунди За Брзо Сушење На Телото И Косата, Идеални За Плажи Или Средини За Базени. Совршена Големина За Плажа : 31,5 " Х63 " Поголема Од Обичната Единечна Крпа За Плажа, Го Покрива Целото Тело Или Лежалката. И Светло Печатените Изгледаат Убаво И Привлечно Кога Лежите На Плажа. Повеќенаменски : Совршено Е За Употреба Додека Вежбате, Пливате, Кампувате, Јогата или Едноставно Го Сушите Вашето Тело. Уникатен Дизајн : Уникатен Дизајн На Балон Со Тропски Топол Воздух, Што Го Олеснува Наоѓањето На Вашето Место И Издвојувањето На Плажата. Премиум Материјали : Изработени Од 100% Полиестер, А Напредната Технологија Во Текстилниот Процес Ја Прави Крпата За Плажа Без Влакненца После Миење, Без Боја После Миење. Висок Квалитет : Тежината Е Околу 0,82 Килограми (270 Гр), Што Е Малку Подебело Од Просечната Крпа Од Микрофибер. Квалитетот Е Абсорбента И Брзо Сушење. Потребни Се Само Неколку Секунди За Брзо Сушење На Телото И Косата, Идеални За Плажи Или Средини За Базени.