Држач За четки За заби Поставен Ѕид Монтиран За Бања, 1/2/3 Чаши Држач За Четки За Заби Поставен Со Дупка За Одвод, Самолеплива Висечка Монтажа за Паста За Заби, Бричењ?
  • Неодамнешно

Држач За четки За заби Поставен Ѕид Монтиран За Бања, 1/2/3 Чаши Држач За Четки За Заби Поставен Со Дупка За Одвод, Самолеплива Висечка

DEN 303.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

①Се-Во-Едно Сет Овој сет за држачи за Четки за Заби монтиран на Ѕид е дизајниран со уредна функција за употреба во бања, која се состои од магнетни чаши, голема четка за заби, паста за заби и сад за бричење и силна леплива налепница за ѕид. ●Дизајн На Одводна Дупка ● со помош На дизајнот на одводната дупка на дното на држачот, целиот сет може да се одржува сув и чист без грижа за често чистење. ●Лесен За Инсталирање ● држачот За четка за заби е прикачен со силна леплива налепница што не штети за површината на ѕидот. Само исчистете ја површината на ѕидот и притиснете ја леплива лента на ѕидот и почекајте 2 часа пред да започнете со употреба. ●Лесен За Инсталирање ● со помош на отстранлив дизајн за поврзување на бравата помеѓу комплетот и налепницата, комплетот на држачот за четки за заби лесно се соблекува за чистење и повторно инсталирање секој пат. Qérzjuranture qurantare дека сме посветени на обезбедување на најсигурна и најдобра услуга и поддршка за сите наши клиенти за да се осигураме дека секој клиент е задоволен. Ако вашата ставка пристигне оштетена на кој било начин, ние ќе ви испратиме замена. ①Се-Во-Едно Сет. Овој сет за држачи за Четки за Заби монтиран на Ѕид е дизајниран со уредна функција за употреба во бања, која се состои од магнетни чаши, голема четка за заби, паста за заби и сад за бричење и силна леплива налепница за ѕид. ●Дизајн На Одводна Дупка ● со помош На дизајнот на одводната дупка на дното на држачот, целиот сет може да се одржува сув и чист без грижа за често чистење.