Сад за сапун за сапун/сапун креативно керамички сапун сапун, едноставен и атмосферски сапун за мозоци, празнични изненадувања за Божиќ, Денот на благодарноста и ро?
  • Неодамнешно

Сад за сапун за сапун/сапун креативно керамички сапун сапун, едноставен и атмосферски сапун за мозоци, празнични изненадувања за Божиќ,

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Стилска и функционална бања, туш, када, мијалник за бања, миење садови или додаток за кујна за најразлични декор, организација Овој држач за сапун за туширање може да се користи и како држач за сунѓер во кујна или кади за мијалник за секогаш да ја одржувате вашата кујна countertop или сад сунѓери уредни и организирани. ♥ Производот има исклучителна форма, исклучителен материјал, исклучителна изработка, убав изглед, удобен и практичен. ♥ Сапунската кутија поставена дома во работните денови може да биде уметничко дело, или декорација на масата, покрај малите прибор како што се сапун и сапун. ♥ Обликот на производот е како лист, линиите се мазни, а материјалот е деликатен. Може да се постават сапун и други дневни предмети. ♥ Производот има дизајн во форма на U. Кога ќе се постави сапунот, водата ќе тече по лисјата за да го задржи сапунот сув и да не омекне. Стилска и функционална бања, туш, када, мијалник за бања, миење садови или додаток за кујна за најразлични декор, организација. Овој држач за сапун за туширање може да се користи и како држач за сунѓер во кујна или кади за мијалник за секогаш да ја одржувате вашата кујна countertop или сад сунѓери уредни и организирани. ♥ Производот има исклучителна форма, исклучителен материјал, исклучителна изработка, убав изглед, удобен и практичен. ♥ Сапунската кутија поставена дома во работните денови може да биде уметничко дело, или декорација на масата, покрај малите прибор како што се сапун и сапун. ♥ Обликот на производот е како лист, линиите се мазни, а материјалот е деликатен. Може да се постават сапун и други дневни предмети. ♥ Производот има дизајн во форма на U. Кога ќе се постави сапунот, водата ќе тече по лисјата за да го задржи сапунот сув и да не омекне.