Држач ЗА Тоалетна Четка ВОЛИБЕР Кристал, Комплет За Тоалетна Чаша Хром Со Полирана Рачка Од Сребрена Четка Монтиран На Ѕид за Бања-Декоративен Дизајн,Заштеда на Пр?
  • Неодамнешно

Држач ЗА Тоалетна Четка ВОЛИБЕР Кристал, Комплет За Тоалетна Чаша Хром Со Полирана Рачка Од Сребрена Четка Монтиран На Ѕид за Бања-Декоративен

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✧●КРИСТАЛНО ТЕЛО● : ромбот сјае, поблагороден и моден ✧€СООДВЕТНА ГОЛЕМИНА} : Умерената големина овозможува да се стави во кој било агол од бањата, заштедувајќи простор. ✧€ВИСОКО КОМПАТИБИЛЕН q : транспарентните и сјајни чаши можат да се прилагодат на различни стилови на украсување на бањата. ✧●ПОВРШИНСКО ПОЛИРАЊЕ● : Тркалезно и мазно, заштитете ги рацете од повреди и траете подолго. ✧●ЛЕСЕН за ИНСТАЛИРАЊЕ● : со инструкцијата за инсталација, можете да ја завршите инсталацијата за неколку минути. ✧●КРИСТАЛНО ТЕЛО● : ромбот сјае, поблагороден и моден. ✧€СООДВЕТНА ГОЛЕМИНА} : Умерената големина овозможува да се стави во кој било агол од бањата, заштедувајќи простор. ✧€ВИСОКО КОМПАТИБИЛЕН q : транспарентните и сјајни чаши можат да се прилагодат на различни стилови на украсување на бањата. ✧●ПОВРШИНСКО ПОЛИРАЊЕ● : Тркалезно и мазно, заштитете ги рацете од повреди и траете подолго.