КУТИЈА ЗА Складирање Ткиво КУТИЈА За Складирање На Ткиво За Автомобил Држач За Ткиво Биро Топпер Кутија За Чување Торба За Автомобил Организатор Случај На Хартиен?
  • Неодамнешно

КУТИЈА ЗА Складирање Ткиво КУТИЈА За Складирање На Ткиво За Автомобил Држач За Ткиво Биро Топпер Кутија За Чување Торба За Автомобил

DEN 180.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пп, Вуд ОРГАНИЗАТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ ХАРТИЕНИ КРПИ оваа едноставна кутија за ткиво е многу погодна за складирање на ткива и украсување на вашето домаќинство. ТКИВО КУТИЈА ПОКРИТИЕ Модата И вкусниот изглед ја прават кутијата за ткиво убава декорација за дома. ТКИВА КУТИЈА дизајнот на изгледот е едноставен и стилски, што може да помогне да се создаде топла и удобна атмосфера. ТКИВНА КУТИЈА ОПФАЌА оваа модерна кутија за ткиво работи со речиси секое ткиво на пазарот. убав допир до вашата канцеларија, дом, спална соба и дневна соба. КУТИЈА ЗА МАЛИ ТКИВА Изработен од висококвалитетен материјал, кој е издржлив и практичен за терминска употреба. Матирана површина, декоративна и анти-fall. ОРГАНИЗАТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ ХАРТИЕНИ КРПИ оваа едноставна кутија за ткиво е многу погодна за складирање на ткива и украсување на вашето домаќинство. ТКИВО КУТИЈА ПОКРИТИЕ Модата И вкусниот изглед ја прават кутијата за ткиво убава декорација за дома. ТКИВА КУТИЈА дизајнот на изгледот е едноставен и стилски, што може да помогне да се создаде топла и удобна атмосфера. ТКИВНА КУТИЈА ОПФАЌА оваа модерна кутија за ткиво работи со речиси секое ткиво на пазарот. убав допир до вашата канцеларија, дом, спална соба и дневна соба. КУТИЈА ЗА МАЛИ ТКИВА Изработен од висококвалитетен материјал, кој е издржлив и практичен за терминска употреба. Матирана површина, декоративна и анти-fall. Пакетот Вклучува 1 x Карактеристики На Кутијата За Ткиво-Материјал : Пп, Дрвени кутии со ткиво-Боја : сива хартија за покривање на масата-Големина : 13, 50Х13, 00Х13, 00см/5, 31Х5, 11х5 диспензерот за ткиво. - убав декоративен модерен допир на вашата канцеларија, спална соба и дневна соба тркалезна кутија. - Компактна големина, лесна за отворање и поставување ткиво, удобна и практична за употреба за вас ткивна покривка.