Керамички Послужавник За Организатор На Бања За Дозер За Сапун, Модерна Фарма Правоаголна Фиока За Мијалник За Суета (Црна, 1 Еез)
  • Неодамнешно

Керамички Послужавник За Организатор На Бања За Дозер За Сапун, Модерна Фарма Правоаголна Фиока За Мијалник За Суета (Црна, 1 Еез)

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Елегантен Послужавник : послужавник За диспензерот За Црн керамички сапун за кујна и бања, правоаголната форма е елегантна и едноставна, без премногу декорација, покажувајќи уреден декоративен ефект, практичен и може да се интегрира со вашата околина Повеќенаменски : можете да го користите за чување секојдневни прстени, ѓердани, накит, како и мали растенија во саксии, сапун, сапун и други намени што можете да ги замислите, Одржувањето на вашиот простор без неред може да ви помогне добро да управувате со вашето време и простор. Цврст и Уреден : Изработен Од врвен керамички материјал, тој е цврст и издржлив, водоотпорен и отпорен на дамки, отпорен на гребење и лесен за чистење, Мек растојание на дното, Заштитете го вашиот мебел од гребнатини. Совршена Големина : мери инч 7,87 х 3,74 х 0,59 инчи/ 20 € 9,5 €1,5 см, Совршен За поставување шишиња со лосион, кармини, парфеми и многу повеќе, Одличен за нашата област за мијалник. Место за апликација : може да се користи во резервоар за тоалет, мијалник, бања, суета, плакар за постелнина, ноќна маса, кујна и други места што ги сакате. Елегантен Послужавник : послужавник За диспензерот За Црн керамички сапун за кујна и бања, правоаголната форма е елегантна и едноставна, без премногу декорација, покажувајќи уреден декоративен ефект, практичен и може да се интегрира со вашата околина. Повеќенаменски : можете да го користите за чување секојдневни прстени, ѓердани, накит, како и мали растенија во саксии, сапун, сапун и други намени што можете да ги замислите, Одржувањето на вашиот простор без неред може да ви помогне добро да управувате со вашето време и простор.