Тоалет Четка И Држач Сет, Тоалет Четка Долга Рачка Чистење Четка Алатки За Тоалет Во Собата За Еднократна Употреба Бања Домаќинство Чистење WC Бања Тоалет Четка Нос?
  • Неодамнешно

Тоалет Четка И Држач Сет, Тоалет Четка Долга Рачка Чистење Четка Алатки За Тоалет Во Собата За Еднократна Употреба Бања Домаќинство

DEN 579.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Длабоко Чистење : главите на сунѓерот се чистат на тешко достапни места под работ на садот и се исцедуваат за подлабоко и побрзо чистење за да се отстранат дамките од ' рѓа, калциум и вар ● Сунѓери За еднократна употреба : овие глави за полнење на подлогата за чистење тоалет кликнуваат на тоалетот и за замавнување, чистење и чистење на тоалетната чинија и практично се појавуваат за да се фрлат во ѓубре. ● Лесен За Инсталирање : Лесен за инсталирање, нема потреба од дупчење дупки, може да се постави директно на земја или опремен без трага од лепило, инсталиран на ѕидот во бањата. ● Пакетот Вклучува : средствата за чистење вклучуваат 1 стапче за тоалет, 1 кади за складирање и 8 глави за полнење на тоалет за еднократна употреба. Услуга : Ако Имате Какво Било Прашање, Ве Молиме, Ние Ќе Одговориме Во Рок Од 24 Часа. ● Длабоко Чистење : главите на сунѓерот се чистат на тешко достапни места под работ на садот и се исцедуваат за подлабоко и побрзо чистење за да се отстранат дамките од ' рѓа, калциум и вар. ● Сунѓери За еднократна употреба : овие глави за полнење на подлогата за чистење тоалет кликнуваат на тоалетот и за замавнување, чистење и чистење на тоалетната чинија и практично се појавуваат за да се фрлат во ѓубре. ● Лесен За Инсталирање : Лесен за инсталирање, нема потреба од дупчење дупки, може да се постави директно на земја или опремен без трага од лепило, инсталиран на ѕидот во бањата. ● Пакетот Вклучува : средствата за чистење вклучуваат 1 стапче за тоалет, 1 кади за складирање и 8 глави за полнење на тоалет за еднократна употреба. Услуга : Ако Имате Какво Било Прашање, Ве Молиме, Ние Ќе Одговориме Во Рок Од 24 Часа. Добредојдовте во мојата продавница! Добредојдовте во нашата продавница!Четката за тоалет прифаќа designономски дизајн на рачката, кој е лесен и удобен за држење и заштедува многу труд при чистење на тоалетот.