MIULEE Екстра Долги Бохо Туш Завеси 84 Инчи Должина Со Реследник За Бања Се Перат Вештачки Лен Ткаенина Туш Завеси Фарма Куќа Стил Геометриски Модел За Неутрален/Русти?
  • Неодамнешно

MIULEE Екстра Долги Бохо Туш Завеси 84 Инчи Должина Со Реследник За Бања Се Перат Вештачки Лен Ткаенина Туш Завеси Фарма Куќа Стил Геометриски

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ГОТОВИ - пакетот вклучува 1 панел туш завеса (84 "долги и 72" широк) и бонус пластични 12 Ц тип кукиМожете да ја користите завесата за туширање директно кога ќе ја примите. ФАРМА И БОХО-Изработена од врвна вештачка ленена ткаенина со геометриски модел и елемент на реследник, уникатната завеса за туширање додава повеќе рустикална и природна смисла во вашата бања. ТЕШКА ДОЛЖНОСТ-Многу подебела поквалитетна и повертикална од обичната завеса за туширање, создадете уникатна средина за бања слична на земјата за вас, направете ја вашата бања различна од другите. МАШИНСКО ПЕРЕЊЕ-Не грижете се за собирање и деформација и завесите за туширање со ткаенина може да се рециклираат многу пати. Машина за перење во ладна вода, нежен циклус, сушење. ТОПЛИ СОВЕТИ-завесите за туширање на ткаенината ќе ја одбијат повеќето вода на површината. Ако ја извршувате вкупната водоотпорна функција, препорачајте да ја користите со водоотпорна пластична облога за завеси за туширање.