ДВТЕЛ Бања Преклопен Столче За Бања Столче За Бања Ѕиден Столче За Туширање Ѕиден Стол Постари Ѕидни Чевли За Менување Столче За Преклопување Столче За Промена На ?
  • Неодамнешно

ДВТЕЛ Бања Преклопен Столче За Бања Столче За Бања Ѕиден Столче За Туширање Ѕиден Стол Постари Ѕидни Чевли За Менување Столче

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

● Стабилна структура, Ова седиште за туширање е изработено од удобно седиште обликувано СО СТОМАЧНИ МУСКУЛИ со цврсти алумниумски потпорни облоги ● Погоден за тоалети, ходници, влезови, влезни сали, соблекувални и други места. ● Може да се користи долгорочно во влажна средина,седиште за туширање со дизајн што не се лизга, побезбедно и поудобно. ● Ѕидно седиште за туширање изработено од висококвалитетна пластика, економично и еколошко, отпорно на абење и силно, лесно за одржување и чистење. ● Најтоплиот подарок што ви покажува грижа, Универзална грижа за оние на кои им е потребна помош додека се тушираат, обезбедува пријатно време за бања за стари лица,пациенти,бремени жени и луѓе. ● Стабилна структура, Ова седиште за туширање е изработено од удобно седиште обликувано СО СТОМАЧНИ МУСКУЛИ со цврсти алумниумски потпорни облоги. ● Погоден за тоалети, ходници, влезови, влезни сали, соблекувални и други места. ● Може да се користи долгорочно во влажна средина,седиште за туширање со дизајн што не се лизга, побезбедно и поудобно. ● Ѕидно седиште за туширање изработено од висококвалитетна пластика, економично и еколошко, отпорно на абење и силно, лесно за одржување и чистење. ● Најтоплиот подарок што ви покажува грижа, Универзална грижа за оние на кои им е потребна помош додека се тушираат, обезбедува пријатно време за бања за стари лица,пациенти,бремени жени и луѓе.