Fazrpip Grab Bars за бања, wallидни прирачници за безбедност на бања, дебели прирачници за безбедност од не'рѓосувачки челик, нелизгачки за безбедност, оневозможени тоалети ?
  • Неодамнешно

Fazrpip Grab Bars за бања, wallидни прирачници за безбедност на бања, дебели прирачници за безбедност од не'рѓосувачки челик, нелизгачки

DEN 724.80

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Издржлив не'рѓосувачки челик : заграда, побезбеден дизајн, има површина отпорна на корозија, спречува 'рѓа, е издржлива, смела и густа и има удобен зафат Безбедно и стабилно : Копчињата со несериозен челик со оптоварување можат безбедно да поддржуваат тешки предмети до 300 кг, и во голема мерка да го намалат ризикот од лизгање и паѓање и поддршка за обезбедување за сите, подобрување на стабилноста. Лесен за инсталирање : На wallsидовите на бањата, особено за бремена жена, стари лица, попреченост, по операција или засегнати лица со мобилност, спречете ги да се лизгаат или паднат. Асистент за тоалети : Овој бар за грабнување на тоалетот е идеален за стари лица, инвалиди и оние што се враќаат од операција за независност, доверба и безбедност во бањата. Мултифункција : Користете безбедносни грабни шипки во бањата, кујната, по скалите, или во просторијата за перење за дополнителна превенција од пад, особено за хендикепот, стари лица, бремени жени и деца. Не само што се применува за употреба како бар за грабање туш, туку може да има облека, крпа и сл. Вашето задоволство е наше најголемо потрага.