Афроамериканка Туш Завеси ЗА Бања, 4 ПАРЧИЊА Комплети За Бања Вклучуваат 1 Завеса За Туширање Од Ткаенина, 2 Теписи За Бањи Што Не Се Лизгаат и 1 Капак На Капакот На То?
  • Неодамнешно

Афроамериканка Туш Завеси ЗА Бања, 4 ПАРЧИЊА Комплети За Бања Вклучуваат 1 Завеса За Туширање Од Ткаенина, 2 Теписи За Бањи Што

DEN 426.56

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Информации за големината на завесата за туширање : завеса за Туширање : 70,9"л х 70,9"В, Подлога За Бања : 28,3"Л х 16,5"В, тоалетен килим : 20,5"Л х 16,5"В, Капак За Тоалетно Седиште : 17,7"Л х 13,8"Взавеса за Бања изработена од 100% полиестерска ткаенина, која е издржлива и водоотпорна, нема потреба од облога за завеси за туширање. Подни Душеци изработени од мека ткаенина од руно на допир. Напредна технологија за дигитално печатење, уникатен дизајн класични црни девојки слики со живописни бои позадина. Не е лесно да се избледи. Куките За Завеси за туширање се лесни за инсталирање . Ви обезбедуваме 12 куки кои лесно одговараат на секоја када со стандардна големина, тие можат да се користат и со прави или закривени прачки за туширање. Бања сетови со туш завеса и килими може да се мијат со рака или машина во ладна вода, висат за да се исуши. Купи Туш Завеса Во Собата, Што Ќе Добиете? € 1pc туш завеса : 70.9 инчи ● 1pc правоаголна нелизгачка подна подлога : 28.5 инчи● 1pc u-облик на нелизгачка контурна подлога : 20.5 инчи ® 1pc капак на тоалетното седиште : 17.