Комерцијален Диспензер За Сапун Монтирање На Ѕид-Диспензер За Сапун Монтиран Од Нерѓосувачки Челик За Бања-Нов Супериорен Дизајн Со Премиум Пумпа Против Истекува?
  • Неодамнешно

Комерцијален Диспензер За Сапун Монтирање На Ѕид-Диспензер За Сапун Монтиран Од Нерѓосувачки Челик За Бања-Нов Супериорен Дизајн Со

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нерѓосувачки Челик - Високо Издржлив, Привлечен и Лесен за Чистење Анти - истекување-механизмот За Пумпа Од Сите Месинг обезбедува најдобри можни перформанси. Поставата Отпорна на корозија-Полимерната обвивка дава дополнителна заштита од корозија (не во други брендови). Едноставно-Лесно за инсталирање, употреба, проверка на нивото на сапун и полнење. Исто така, има брава отпорна на манипулација/вандали. Напредно-Специјално дизајнирано за да спречи проблеми заеднички за другите брендови на диспензери за течен сапун. Специјално дизајниран за издржливост и сигурност, овој иновативен нов дизајн обезбедува подобра функција и перформанси од традиционалните диспензери за сапун. Енбат - Квалитетни Производи За Бања За Бизнис И Дома.