Бања агол полица за туширање трајни 304 wallид од не'рѓосувачки челик монтиран агол туш кади организатор за бања кујна балкон агол додатоци алвилит
  • Неодамнешно

Бања агол полица за туширање трајни 304 wallид од не'рѓосувачки челик монтиран агол туш кади организатор за бања кујна балкон

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

, произведено од Алвилит Одводнување на неговиот дизајн на дренажни дупки може да го задржи решетката за туширање сув и чист. Одлични идеи за подароци за мажи, жени и семејства. Лесно за инсталирање Ова е wallид монтиран за туширање, кој треба да се дупчи во идот. Потребните додатоци се вклучени за лесна и брза инсталација. Инсталацијата може да се започне по приемот на пакетот, произведен од Алвилит. Современиот и модерен дизајн на изглед и структурата во форма на вентилатор ја обезбедуваат неговата издржливост и сигурност, така што производот има сјај, без 'рѓа и не -корозија ефект во секојдневната употреба. Издржлив со флексибилна структура и хиерархија, можете лесно да ја трансформирате структурата за складирање во бањата и кујната. Има карактеристики на силно лежиште, како што се складирање на шишиња за туширање. Има две куки, погодни за виси додатоци за бања на неа. , произведено од Алвилит. Одводнување на неговиот дизајн на дренажни дупки може да го задржи решетката за туширање сув и чист. Одлични идеи за подароци за мажи, жени и семејства. Лесно за инсталирање Ова е wallид монтиран за туширање, кој треба да се дупчи во идот. Потребните додатоци се вклучени за лесна и брза инсталација. Инсталацијата може да се започне по приемот на пакетот, произведен од Алвилит. Современиот и модерен дизајн на изглед и структурата во форма на вентилатор ја обезбедуваат неговата издржливост и сигурност, така што производот има сјај, без 'рѓа и не -корозија ефект во секојдневната употреба. Издржлив со флексибилна структура и хиерархија, можете лесно да ја трансформирате структурата за складирање во бањата и кујната.

Item Type:
Corner Shelf
Material:
Stainless Steel
Size:
Approx. 27.5x20x20cm/10.8x7.9x7.9in
Weight:
Approx. 389g/13.7oz
Style:
Modern and Simple
Product Process:
Mirror Polishing
Application:
Suitable for toilet, bathroom, kitchen, hotel, etc
Package List:
1 x Fan Shaped Shelf:
2 x Hook:
1 x Screw Pack:
EXCELLENT AFTER-SALES SERVICE - Quality and after service. Please contact us for any questions regarding our product. We will do our best to solve all your problems:
Note:
 
1. Please allow 0~1inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.: