Пешкир Штандови Пешкир Решетката Самолепливи Пешкир Полица Ѕид Монтирани Пешкир Железнички Со Куки Без Дупчење Преклопен Простор Алуминиум За Тоалети и бањи, Сив?
  • Неодамнешно

Пешкир Штандови Пешкир Решетката Самолепливи Пешкир Полица Ѕид Монтирани Пешкир Железнички Со Куки Без Дупчење Преклопен Простор

DEN 270.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висококвалитетни материјалирешетката за крпи е изработена од висококвалитетен простор алуминиум, кој е издржлив Може да се спротивстави на дневната ' рѓа, корозија и промена на бојата. Два методи за инсталација користат лепак и завртки. Погоден за секоја мазна површина, но не држете ја полицата за туширање на насликани ѕидови или позадина. Заштедете просторПреклопете на 90°, слободно превртете, преклопете на ѕидот кога не се користи и заштедете простор во три димензии. Дизајн со кука користи отстранлива кука, може да се користи за закачување крпи, облека, чадори, капи, чанти, клучеви, крпи за чај итн. АпликацијаПогоден За бања, дневна соба или кој било дом или хотел и канцеларија каде што е потребна решетка за крпи. Висококвалитетни материјалирешетката за крпи е изработена од висококвалитетен простор алуминиум, кој е издржлив. Може да се спротивстави на дневната ' рѓа, корозија и промена на бојата. Два методи за инсталација користат лепак и завртки. Погоден за секоја мазна површина, но не држете ја полицата за туширање на насликани ѕидови или позадина. Заштедете просторПреклопете на 90°, слободно превртете, преклопете на ѕидот кога не се користи и заштедете простор во три димензии. Дизајн со кука користи отстранлива кука, може да се користи за закачување крпи, облека, чадори, капи, чанти, клучеви, крпи за чај итн. АпликацијаПогоден За бања, дневна соба или кој било дом или хотел и канцеларија каде што е потребна решетка за крпи. Решетката за крпи се карактеризира со својот едноставен дизајн, кој заштедува простор. Обезбедува секојдневна погодност за закачување крпи, крпи за раце и крпи за лице, крпи, шалови, фармерки и панталони, душеци за капење итн.

Product name:
Wall-mounted towel rack
Category:
Bathroom Accessories
Material:
Space aluminum
color:
gray
Size:
22.5x15x50/60cm
2 installation methods:
punch-free (no nail glue), punch-hole (screw)
Scope of supply:
1 self-adhesive towel rack
Application:
Install in bathroom, bedroom, kitchen, office, bar, workshop or garden shed.Features
1. Resistance to temperature changes, waterproof, anti-rust, anti-corrosion, long service life:
2. Easy to clean:
3. Use nail-free glue to avoid drilling holes in the bathroom wall:
4. Can be folded at 90°, shrink freely, and put away when not in use:
5. With mobile hookNotice:
1. This product only sells towel racks and does not contain any other items.:
2. Due to objective reasons, the product will have size error and color difference, which is normal. :