Модиксун 2пак Дебел Силиконски Држач За Сунѓер, Послужавник За Кујнски Сапун, Послужавник За Силиконски Мијалник, Организатор На Силиконски Кујнски Мијалник За Су?
  • Неодамнешно

Модиксун 2пак Дебел Силиконски Држач За Сунѓер, Послужавник За Кујнски Сапун, Послужавник За Силиконски Мијалник, Организатор На Силиконски Кујнски

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

®ЧУВАЈТЕ ГО ВАШИОТ КУЈНСКИ МИЈАЛНИК СУВО силиконски држач за сунѓер за кујнски мијалник може да се користи за складирање додатоци за миење садови како што се сунѓер, четка за садови, чистач, диспензер за течен сапун итн. Ја штити вашата плоча за мијалник од сапунска пена или вода. ●ВИСОКОКВАЛИТЕТНИТЕ ДЕБЕЛИ силиконски пепелници за сапун во кујната се изработени од висококвалитетен мек силикон, задебелен дизајн, издржлив. Просторот е доволно голем, 8,8€3,5 во/22,5€9cm, што може да собере повеќе додатоци за миење садови во исто време. Лесно за чистење, исплакнете со топла вода со сапуница или чиста машина за миење садови. ●ДИЗАЈН ЗА БРЗО СУШЕЊЕ●Внатрешните подигнати гребени од силиконски сунѓер сапун ја забрзуваат дренажата на предметот и спречуваат акумулација на вода, додека високите бандажи наоколу спречуваат истурање на вода со сапуница и ја одржуваат масата сува. ●НЕЛИЗГАЧКИ и ОТПОРЕН на ТОПЛИНА ● ова силиконско сапунско јадење има дно што не се лизга за блиско вклопување и сигурно поставување, совршено за работна површина за мијалник во кујна и бања. Висока отпорност на топлина, може да се користи за поставување фризерски алатки, топли садови за готвење, алатки за скара итн. ●МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН● Нашиот кујнски сунѓер може да се користи како држач за мијалник за бања, послужавник за сушење чаши, одмор со лажица, одмор во кујнски прибор, подлога за чаши,сад за сапуница за виткање итн. Дали вашиот кујнски мијалник е влажен поради пената и водата на сунѓерот секој пат кога ги миете садовите? Со нашиот држач за сунѓер специјално дизајниран за кујнски мијалници, можете полесно да ги миете садовите без да се грижите дали ќе ја навлажнете масата , да ја одржувате масата сува и уредна.